Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA

Iskustva

Avatar
Ines
Kategorija:
Stvorite novo ja
14.02.2018.

Kad se, s odmakom od par mjeseci nakon pohađanja, osvrnem na radionicu „Stvorite novo Ja“, primjećujem koliko mi se novih stvari pokrenulo u životu; otvorili su mi se novi vidici, upoznajem nove i zanimljive ljude, počele su se javljati nove mogućnosti i općenito se mijenja pogled na svijet koji me okružuje. Uz Petrinu podršku, koja je cijelu grupu nepokolebljivo vodila kroz suočavanje s obrascima „starog Ja“, osvijestila sam neka negativna uvjerenja koja su me kočila u kreiranju budućnosti i oslobodila katarzu čije efekte i dan danas promatram s oduševljenjem, dubokim poštovanjem i zahvalnošću što mi je pružena prilika da doživim ovakvo iskustvo.

Default Avatar75
untitled
Kategorija:
Create Your New Self
14.01.2018.

Petra's workshops represent a systematic way of questioning and realizing yourself and your life from various aspects up to the moment. It also gives you useful techniques and
methodologies which enable you to continue to work on yourself after the workshop is finished. The irreplaceable experience of working in group gives you the opportunity to perceive yourself through differences and similarities of others.

It was interesting to see very visible changes on people attending the workshops and to hear about the ways the workshops helped them. Each of them was mentioning different aspect of growth they experienced but still all of us knew what
she or he was telling us about. That is exactly what constitutes the very essence of Petra's workshops, everybody goes through the same content, same technique and tools but still the effects are different but exactly the ones you need at a given moment.

By adopting learned tehcniques into my daily practise I've noticed an increase of my capacities in many fields but above all I gained the ability to see myself and the things happening to me on much deeper level.

It is not easy to find the words for describing effect of Petra's workshops - the best way is to feel it.

Default Avatar75
testimonial
Kategorija:
Hipnotherapy
Kategorija:
Regresotherapy
13.01.2018.

If you are already working on yourselves the therapy will most certainly put wind in your sails and help you do the steps which would normally take you a lot more time and effort.
This is a good way to get some help from others but still do the work by yourselves.

If you are just about to start working on yourselves, the therapy will surely help you discover parts of yourself you are not aware of or cannot relate to at the moment.
The parts which definitely impact and create what you are at this moment.

The best part of the therapy is that you will also find parts of yourselves that will help you become and achieve far more than what you currently are.

My experience with therapy could be briefly described with "expect the unexpected" but have no fear because Petra is there to help when things get too unexpected and when there
is a need to find the answers to questions which might appear to be meaningless at first. I am glad I dared to take this journey of self exploration and I am grateful to Petra for the milestones which made it quicker.

Default Avatar75
iskustvo
Kategorija:
Hipnoterapija
Kategorija:
Regresoterapija
13.01.2018.

Ukoliko već radite na nekom dijelu sebe terapija će vam dati vjetar u leđa i pomoći da napravite korake za koje bi vam samostalno trebalo znatno više napora i vremena.
Ovo je dobar način da dobijete pomoć sa strane ali da posao opet obavite vi sami.

Ukoliko tek krećete u područje rada na sebi terapija će vam zasigurno otkriti dijelove sebe kojih niste bili svjesni ili koje možda samo niste povezivali sa sobom, a koji
definitivno utječu na ono što sada jeste. Ono što je najbolje, otkriti ćete i dijelove sebe koji će vam pomoći da budete i postignete daleko više od onoga što ste sada.
Moje osobno iskustvo s terapijom bi se ukratko moglo opisati riječima "očekuj neočekivano" ali bez straha s obzirom da je Petra tu da pomogne kad stvari postanu previše neočekivane
i kad je potrebno pronaći odgovor na pitanja koja na prvu možda i nemaju smisla. Drago mi je da sam se usudio poći na taj put istraživanja sebe, a Petri hvala na putokazima koji su
mi ubrzali putovanje.

Default Avatar75
iskustvo
Kategorija:
Stvorite nov život
13.01.2018.

Radionice kod Petre predstavljaju sistematičan način da se preispitate i sagledate sebe i svoj dosadašnji život s različitih aspekata. Jednako tako radionice vas podučavaju korisnim
tehnikama i metodama pomoću kojih taj proces možete nastaviti i nakon radionica. Nezamjenjivo iskustvo koje vam pruža radionica je rad u grupi pri čemu vam različitosti i sličnosti pojedinaca
dodatno pomažu da bolje spoznate i sagledate sebe same. Bilo je zanimljivo na kraju radionice promatrati ljude na kojima se jasno vidjela promjena u odnosu na one koji su započeli radionicu i slušati na koji način im je radionica pomogla. Svatko je spominjao nešto drugo, ali zahvaljujući radionicam svi smo znali o čemu se radi. To je zapravo suština dobrobiti koje vam radionice donose - prođete iste sadržaje, tehnike i alate a efekti su različiti i upravo onakvi kakvi su vam potrebni u tom trenutku.

Usvajajući svakodnevnu primjenu naučenih tehnika primijetio sam povećanje kapaciteta u mnogim poljima i prije svega mogućnost da dublje sagledam sebe i stvari koje mi se događaju.

Nezahvalno je opisivati riječima učinke radionica - radionice jednostavno trebate osjećati.

Default Avatar75
Marina
Kategorija:
Life between lives
09.01.2018.

It is hard to put into words the experience and feelings one feels while embarking on a LBL journey, for a real journey it is. Yet I will try to share with you mine, so bare with me for a short while 😉

A couple of months ago I decided to do a regresotherapy "Life between lives" with Petra. As just one of many journeys I already took with her in the past year - this one too was a game changer for me.
The whole experience was simply amazing! The journey back and then above left me with such a calmness and deeper understanding of one of the biggest questions I've been posing myself: "Why am I here?". Many times during my life i jumped from one reason to another, from one project to another, all the while searching and reaching out for a bigger purpose. Where there was fear now there's serenity, where there was insecurity now there's certainty - this year will bring many big changes and I welcome them all! I that from them my purpose will arise as well :)

After the therapy I felt a mix of gratitude (for now I knew without a doubt I was not alone and was deeply cared for) and anticipation for what was ahead (even though I was sure it will take no little effort to get there). And indeed it took effort already: like throwing out half of my basement (the storeroom of my past) and all the unnecessary and useless things/memories that were just keeping me stuck.
I now walk lighter, happier and kinder to all that is around and within me. I am sure you will as well :)

Avatar
Mirjana
Kategorija:
Stvorite novo ja
20.06.2017.

Ovo je jedno od najljepsih zivotnih iskustava gdje covjek upoznaje i osnazuje sebe. Petra je strucna, brizna i osoba od potpunog povjerenja. Radionice su jedinstvene jer su spoj nekoliko razlicitih pristupa samorazvoja i temelje se na znanstvenom pristupu. Preporucujem je svima za opce poboljsanje kvalitete zivota,jer ce njima stvoriti osobni mir, zdravlje, kvalitetnije odnose i samopouzdanje.

Default Avatar75
SANELA
Kategorija:
Hipnoterapija
Kategorija:
Regresoterapija
Kategorija:
Stvorite novo ja
28.05.2017.

Radionica „Stvorite novo Ja“ je „ono nešto“ za čim sam dugo tragala jer sam osvijestila potrebu za promjenom i radom na sebi ali nisam nalazila način. Puno sam čitala o raznim metodama i tehnikama ali sam tek putem ove radionice konačno shvatila i naučila kojim smjerom želim ići i kako sama mogu napraviti željene promjene u svom životu.
Našla sam put i jako sam zahvalan Petri i njenom načinu rada.
Hipnoterapija je bila jedno dodatno, novo, neopisivo iskustvo i preporučila bi ju svima koji osjećaju da nose neki problem u sebi, a ne znaju kako ga riješiti. Jedino ispravno je da sami sebi možemo pomoći, a Petra je tu da nam pokaže kako i s kojim metodama da dođemo do rješenja.
Sretna sam što si ušla u moj život i pomogla mi da nađem svoj unutarnji mir. 
Hvala ti……

Avatar
Dejan Markovic
Kategorija:
Regresoterapija
28.05.2017.

Cao,

Ovim putem se zelim zahvaliti na velikoj pomoci. Dosao sam kod Petre sa bolovima i gusenjem u grudima. Nakon hipnoterapije pa regresoterapije vecina tih bolova i senzacija je nestala. Posto zivim u inostranstvu, nisam mogao ici cesce od dva puta.

Kod mene su najveci problem bile emocije iz proslosti i vrlo lako i bezbolno smo ih resili. Isto tako bolje razumem sebe, svoj zivot i zasto mi se pojedine situacije stalno ponavljaju. Regresoterapiju preporucujem svima jer se ovde samo moze dobiti. Na kratki a pogotovo duzi rok. Po zavrsetku terapije, osecaj je neopisiv. Doslovno se lakse dise i imate osecaj da ste ispustili ogromni nepotreban teret. Vase svetlo jace sija za vas i sve ljude na svetu. Resavanjem sebe lecimo svet. Petra je divna osoba, zraci toplotu i ljubav i to prenosi na vas. Ne mislite da je zivot ono sto nam se dogadja. Zivot je rezultat onoga sto mislimo a jos vise onoga sto osecamo. Oslobodite svoje srce i pocnite da zivite svoj zivot u bezuslovnoj ljubavi.

Hvala Petra!
Vidimo se!

Avatar
Dejan Markovic
Kategorija:
Regresoterapija
28.05.2017.

Hi,

A big thank you for the great help.

I came to Petra with pain in the chest. After hypnotherapy and regresotherapy most of the pain and sensations were gone. Due to living abroad, I could not attend more than twice.

For me the biggest problem were the emotions and traumas from the past and we solved them very easy and painless. Moreover, I better understand myself, my life and why certain situations are recurring. I recommend Regresotherapy to everyone. It will benefit you in the short and especially the long term. After completion of the therapy, the feeling is indescribable. Literally, breathing easier and you feeling like you dropped a huge unnecessary burden. Your light shines brighter for you and all the people in the world. Healing ourselves and healing the world. Petra is a wonderful person, radiates warmth and love, and this is felt during the process. Do not you think that life is what happens to you. Life is the result of what we think and even more of what we feel. Free your mind and start living your life in unconditional love.

Thanks Petra!
See you!

1 2 ... 9 Naprijed

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

56 + 6 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Kamaufova 14, Zagreb
   Tel: 091 33 23 235
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...