Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA

Iskustva

Default Avatar75
Kristina
13.03.2019.

U trenutku kad sam saznala da sam trudna, znala sam duboko u sebi da želim imati miran, dostojanstven, i prije svega lijep porod, bez intervencija, i na potpuno prirodan način. Da bi se to postiglo žena prije svega mora imati osjećaj sigurnosti i hrabrosti, te određenu vrstu moći, koju joj nitko, u trenutku poroda, ne može oduzeti. U stjecanju navedenog pomogao mi je Ciklus radionica pripreme za samopouzdan, svjestan i opušten porođaj i majčinstvo. Kristina nas je vodila kroz tehnike vizualizacije, načine disanja, i opisala kako se sve možemo povezati bebom, odnosno, kako ih ona zove, malim bićima❤. Grupe su male i intimne, a atmosfera ugodna i opuštajuća. Na radionicama nam je za stručna pitanja u vezi poroda bila na raspolaganju dr. Ulla Marton, i patronažna sestra Anita Struški, koja nam je pojasnila njegu oko bebe nakon što dođe na svijet. Radonica je sveobuhvatna, tematski podijeljena, zanimljiva i opuštajuća. Zahvaljujući njoj stekla sam prijateljice, i upoznala divne žene, koje žele pomoći jedna drugoj, u svakom trenutku, a što je meni puno značilo. Hvala draga Kristina još jednom što si nas okupila, i što si sa nama podijelila jedne od najljepših trenutaka u životu.

Default Avatar75
Kimberly
Kategorija:
Priprema za porod
13.03.2019.

Kristinine radionice bile su mi jako korisna priprema za trudnoću i porod - logistički, fizički i emocionalno. Kao stranac u Hrvatskoj, naučila sam sve što mi je bilo potrebno za planiranje prije poroda i što mogu očekivati u bolnici (što je bilo drugačije nego u SAD-u otkuda dolazim). Imali smo posebne radionice s medicinskom sestrom, ginekologicom i akupunkturistom gdje smo mogli otvoreno postavljati sva pitanja koja su nas zanimala. Kristina nas je naučila različite tehnike disanja, kako se nositi s boli te tehnike vizualizacije i povezanosti s bebom. Ovo je sve bilo vrlo važno prilikom poroda i pomoglo mi nositi se s boli. Moja grupa imala je još 5 žena, bila je mala i intimna pa sam se osjećala ugodno i opušteno. Cijeli tečaj i grupa su bili vrlo prirodna i ugodna okolina, a Kristina mi je dala podršku punu razumijevanja, strpljenja i ljubavi.

Default Avatar75
Ivona
Kategorija:
Priprema za porod
13.03.2019.

Pripreme za porod i babinje bile su za mene jedna od najboljih odluka koje sam donjela u trudnoći. Kao i sve trudnice željela sam biti što spremnija za najdivnije iskustvo do sada u životu ali nisam željela na klasičan tečaj. Osim praktičnih i stručnih savjeta od doktorice i patronažne sestre te savjeta za samu trudnoću, porod i babinje naučila sam od Kristine metode meditacije koje su mi jako pomogle da se još više 'spojim' sa tim malim bićem u sebi. Sama vizualizacija pozitivnog i divnog iskustva poroda je bila uspječna da bolji porod nisam mogla zamisliti. Opet sam samoj sebi dokazala da misli ne možemo izbjeći ali možemo izabrati želimo li misliti o nečemu pozitivno ili negativno. Nekada lakše a nekada teže izabrala sam tu prvu opciju i samoj sebi poklonila prirodan, brz, uspješan porod sa predivnim osobljem uz supruga bez kojeg je sve to bilo nezamislivo. Period babinja bio je uvelike olakšan zbog same pripreme na radionicama. Sada je moj mali princ u 4.mjesecu života i mislim da mu postajem sve bolja mama. Leo je postao moj veliki učitelj kako se veseliti malim stvarima i živjeti u sadašnjem trenutku. Zato svim budućim mamama toplo preporučam da same sebi daruju to divno iskustvo ❤

Default Avatar75
Iva
Iva
Kategorija:
Priprema za porod
13.03.2019.

Porod je vlastito iskustvo! Ne sjećam se više je li to Kristinina rečenica ili sam ju negdje pročitala; nije ni važno; ali meni je bila motiv da mi trudnoća bude najljepši period u životu. I bila je; velikim dijelom zahvaljujući Kristini i curama. Iako sam otpočetka bila opuštena oko trudnoće i poroda, fasciniralo me kako o nečemu što je biološki i društveno posve normalna i dapače poželjna stvar (da imaš djecu jel, a prije toga moraš ostati trudna i roditi) znam toliko malo; ukratko, znala sam da porod užasno boli i da su uvjeti u bolnicama grozni. Ali sve se to zaboravi kad rodiš; kažu. Zašto bi to moralo biti tako? Na radionicu sam se prijavila iz znatiželje i da prikupim informacije, a dobila sam puno, puno više od toga: sigurnost da vjerujem vlastitim instinktima. Svoje iskustvo poroda ne želim zaboraviti; naprotiv, dugo sam ga iščekivala i rado ga se sjetim.

Default Avatar75
Ana
Kategorija:
Priprema za porod
13.03.2019.

Na ciklus pripreme za porod sam krenula jer mi je u mnoštvu savjeta i informacija kojima vas kao trudnicu obasipaju nešto nedostajalo. Kristinine radionice su mi iz više kuteva i raznih disciplina, pomogle pripremiti se kako za iskustvo poroda, tako i onoga što slijedi nakon upoznavanja s našom bebom, na što se često zaboravi pripremajući se za porod. Samim tim i iskustvom opuštanja i povezivanja s bebom na radionicama dobila sam potrebno samopouzdanje da se s činom poroda rodi i majka. Takoder, druženje s drugim trudnicama i zajedničko prolaženje iskustva trudnoće je doprijelo ugodnoj i pozitivnoj atmosferi te stvorilo poznanstva koja sada međusobnim kontaktima olakšavaju prve korake roditeljstva

Default Avatar75
Neno
Kategorija:
Moj Magičan život - 30 -dnevni online tečaj
09.05.2018.

Petrin samoistraživački online boot camp će se pobrinuti da usvojite barem neke od mnogih korisnih i zdravih praksi u vašu svakodnevicu. Ovaj program će vas postupno uvesti u
proces izgraðivanja zdravih navika koje će zasigurno promjeniti vaš i život onih koji vas okružuju. Osobno sam uživao promatrati međusobnu podršku članova grupe i zahvalan
sam što sam dobio priliku svjedočiti osobnom rastu svih članova grupe jer da bismo iskusili istinski rast trebamo druge osobe.
Jedno je sigurno, nećete započeti i završiti ovo putovanje kao ista osoba. Samo vjerujte u sebe, vjerujte univerzumu i usudite se napraviti prvi korak.

Default Avatar75
Nikolina
Kategorija:
Stvorite Nov život – napredna vikend radionica
09.05.2018.

Ovo je definitivno "intenzivni" vikend!

Vikend pun pozitivne promjene i nevjerojatnih iskustava.

Sumnjala sam u sebe - no, nakon ovog vikenda sva sumnja je nestala! Dobila sam potvrdu da mogu sve i sigurnost u svoj uspjeh!

Veliko hvala Petri, jer pomaže da naučimo uroniti u sebe. Jedino tako možemo upoznati svoje pravo - Ja.

Default Avatar75
Neno
Kategorija:
Stvorite Nov život – napredna vikend radionica
09.05.2018.

Bez obzira mislite li da vam u radu na sebi ide super ili da niste baš previše na tom tragu, Petrin intenziv će vam pomoći da rastavite svoje kotačiće, počistite ih, podmažete i vratite na mjesto gdje stvarno pripadaju. I ne samo to, iskustvo rada u grupi, međusobna podrška i iskustvo dijeljenja perspektiva ljudi koji su u različitim fazama rada na sebi dodatno obogaćuje cijeli proces.

Posebno dobra stvar bila je koherentnost grupe koja se postigla odmah na početku i još više Petrino usmjeravanje radionice na stvari koje su nam svima škripale do tada. Ja sam svog ''škripavca'' uspješno otkrio i podmazao i sad idemo dalje s novim znanjem.

Default Avatar75
Dušica
Kategorija:
Život između života
20.04.2018.

Zapravo je divno kako se sve preklapa i kako su poruke koje dobijemo tokom LBL-a toliko snažne! Mnoge stvari sad su mi, nakon LBL-a, puno jasnije. Nisam od prve znala što učiniti s informacijama koje sam dobila, ali sad kad gledam unatrag, vidim koliko su bile korisne informacije koje sam dobila i kako mi od tada život stalno, malo po malo, donosi na put načine kako da rješavam probleme koji me muče. Primijetila sam da zapravo sve savjete koje sam dobila, a nisam ih se svih jasno sjećala dok nisam ponovo preslušala snimku terapije, podsvjesno koristim i da me život na tako lijep način sada vodi. Od srca sam zahvalna na svemu, sa svime što sam dobila sada predano radim na svom iscjeljenju.
Hvala jos jednom ❤ Tonu ljubavi saljem.

Default Avatar75
Lena
Kategorija:
Radionica regresoterapije – Beskonačni životi, beskonačne mogućnosti
20.04.2018.

Slobodna u ljubavi.
Draga Petra, ušla si u moj život i posula ga cvijećem.
Kroz tvoju radionicu Regresije, moj život se obogatio i okrenuo naglavačke već u samo dva dana.
Vodeći ne samo mene, već i sve ostale predivne osobe, takoreć obitelj, pomogla si osvijestiti moj um na potpuno novu što duhovnu, što energetsku razinu, u toliko da imam samo riječi hvale i ljubavi.
Vračanjem kroz sve faze mojega života, vidjela sam trenutke za koje nisam bila niti svijesna da su postojali, a moja patnja ih je u potpunosti potisnula i izbrisala.
Pomogla si mi suočiti se s mojim životnim blokadama na takav način, da se zaista osjećam slobodna kao ptica, uz moj osmijeh i suze, probila si sa mnom zid koji sam ponekad mislila da je nepremostiv.
Spoj prošlog života, i sadašnjeg života otvorio je moje oči i pružio olakšanje te odmaknuo dugogodišnju težinu u mome srcu.
Zašto slobodna, slobodna u ljubavi; pomogla si prepoznati da je ljubav moje drugo ime, da je moja duša odabrala tijelo vaj život da upija ljubav, uči u ljubavi, i bude ljubav. Pomogla si da ime ljubavi nemam razloga skrivati niti ga se sramiti, već ga toplo prigrliti. Pomogla si spoznati što znači ne samo vojeti druge, već prvenstveno voljeti samu sebe i postati ljubav.
Hvala ti na tome!
Osvijetlila si moj put na toliko predivnih načina, toplih načina, bez osuđivanja...prepoznala si u meni predivan svijet, i potpuna zahvalnost i zagrljaj ljubavi.
Ti si anđeo, i nosim te u srcu kroz sve naredne svjetske puteve.
Hvala ti; predivna duša!

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

86 + 3 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Kamaufova 14, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...