Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Masaže i tretmani

Bilo da se želite opustiti, napuniti energijom, očistiti tijelo od toksina ili imate zdravstvenih problema koji zahtjevaju posebnu pozornost nudimo vam individualizirane masaže i tretmane kreirane upravo prema vašim potrebama.

Sve masaže odvijaju se u sestrinskom salonu, zagrebačkom centru tajlandskih masaža Thai Centar Thalea, koji okuplja tim certificiranih terapeuta. Osoblje je stručno i posvećeno savladavanju boli i stvaranju maksimalnog opuštanja. Sve naše klijentice, posebice trudnice, vrlo su zadovoljne njihovom ljubaznom i profesionalnom uslugom, prilagođenoj njihovim potrebama.

Centar se nalazi u središtu Zagreba, a odlična je mogućnost kupnje poklon bona i masaže u paru s partnerom ili prijateljicom. Uživajte!

Više informacija: https://www.thaicentarthalea.com

Lokacija i kontakti: Bogovićeva 7/3 , 01/5525 453

 

tretmani za žensko zdravlje

Tretmani za žensko zdravlje

opširnije…

detoks organizma

Proljetni detoks organizma

opširnije…

zivia masaže

Zivia masaže

 

opširnije…

thai tretman za kraljice

Paketi za kraljice

 

opširnije…

ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Kamaufova 14, Zagreb
   Tel: 091 33 23 235
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Kako bi i dalje ostali u kontaktu, slanjem ovog upita automatski se prijavljujete na newsletter, u svakom trenutku se s liste možete odjaviti.

   Please wait...