Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

RADIONICA – Žensko zdravlje na holistički način

 

petra3U DOBA VALENTINOVA – POKLONITE SEBI LJUBAV I ZDRAVLJE

Svaki aspekt ženskog zdravlja rezultat je uzročno posljedičnih veza između tijela, emocija i uma. No razumijemo li doista koliko je jaka ta povezanost? Koji su mogući uzroci oboljenju? Što se događalo u našem tijelu puno prije nego se pojavila bolest? I još važnije, kako se vratiti u stanje mira, kako prepoznati poruke tijela na vrijeme, prije nego simptomi prerastu u bolest te što kad je bolest već tu?

Kad žene dobiju potrebne informacije te promijene životne okolnosti koje su ih dovele do zdravstvenih tegoba, one ozdravljuju brže i na više razina te uz puno manje medicinskih intervencija. Na ovoj radionici učit ćemo o tome kako doista funkcionira povezanost tijela, uma i duha, kako dolazi do neravnoteže, o čakrama i njihovoj povezanosti s hormonskim sustavom, o utjecaju uma na svjesnoj i podsvjesnoj razini, a sve to u odnosu na žensko zdravlje.

Naučit ćemo konkretne tehnike i vježbe koje nam mogu pomoći u osvještavaju tijela i vraćanju mira te dobiti korisne savjete za iscjeljivanje učestalih ženskih zdravstvenih tegoba.

Osimo toga, učit ćemo kako koristiti aromaterapiju i eterična ulja u tretiranju čestih upala, cistitisa, gljivica, PMS-a, amenoreje, dismenoreje, endometrioze

zato se prijavite na radionicu koja će se održati u veljači 2017.

Na radionici se mogu kupiti Aromateka proizvodi uz 20% popusta.

Cijena radionice 300 kn. Mjesto se smatra rezerviranim uplatom cijelog iznosa.

M J E S T A   O G R A N I Č E N A. Više informacija i rezervacije na info@ziviastudio.com.

Petra Brzović, certificirana je učiteljica joge, certificirana aromaterapeutkinja, doula, klinička i transpersonalna hipnoterapeutkinja i terapeutkinja specijalizirana za žensko zdravlje po metodi Fertile Body. Kontinuirano se educira i prati najnovija svjetska istraživanja na području Mind&body medicine. Vodi radionice te individulano radi sa ženama kojima pomaže naći i razriješiti uzroke oboljenja te potaknuti iscjeljenje iznutra.

ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...