Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Psihološko savjetovanje i potpora

Psihološko savjetovanje i potporaPsihološka se potpora provodi kroz individualan rad, rad s parom ili grupni program. Radi smanjivanja stresa koji nastaje kod parova suočenih s problemom plodnosti, vrlo je važno da se parovi prije početka postupka medicinski potpomognute oplodnje upoznaju s emocionalnim stanjima koje mogu proživljavati tijekom postupka (ili s kojima se već suočavaju), s utjecajem neplodnosti na samopouzdanje i mogućim poteškoćama u određenim društvenim situacijama.

PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE I POTPORA

Psihološko savjetovanje tijekom liječenja neplodnosti pomaže parovima da savladaju tehnike za nošenje sa stresom i teškim situacijama, jačanje samopouzdanja, rješavanje poteškoća u odnosima i komunikaciji, koje nastaju kao posljedica borbe a neplodnošću i suočavanju s promjenama u životu pojedinaca i parova.

Još jedan dokazano vrlo važan oblik psihološke potpore su i grupni programi koji uključuju nekoliko parova suočenih s problemom neplodnosti. Kroz ovaj oblik rada, uz sve prethodno navedene koristi psihološkog savjetovanja, članovi grupe potpore razmjenjuju svoje osjećaje, iskustva i mišljenja. To dodatno pomaže osnažiti pojedince i parove koji prolaze kroz postupak medicinski potpomognute oplodnje.

INFORMACIJE, PITANJA I TERMINI

Za dodatna pitanja ili rezervaciju termina slobodno nas kontaktirajte klikom na donji gumb.

kontakt

ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...