Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

O nama

O nama: Petra BrzovićZIVIA je studio posebno namijenjen ženama u svim fazama života – od puberteta, preko trudnoće do zrelosti, menopauze i postmenopauze. Osim žena, zbog upita samosvjesnih muškaraca, dobrodošli su i muškarci koji trebaju pomoć i potporu pri vraćanju u stanje zdravlja i ravnoteže.

Zivia pruža potporu i praktično znanje, pomaže fizički, emocionalno i mentalno osnažiti žene i muškarce kroz jogu, razne terapije te brojne radionice.
Utemeljiteljica Zivie je Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja, klinička hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja (Newton Institute) i članica IACT – Međunarodnog Saveza Terapeuta i Savjetnika, Fertile Body Method terapeutkinja, aromaterapeutkinja, učiteljica joge,  i doula. Petrini satovi i radionice nastali su kao rezultat njezina dugogodišnjeg iskustva u radu kao terapeutkinje i učiteljice joge te su spoj raznih iscjeljiteljskih tehnika, a zbog čega su jedinstvene, intuitivne i oslobađajuće.

U ZIVIA studiju, uz Petru, o ženama, njihovim partnerima i bebama skrbe se i druge žene, stručnjakinje u području holističkih terapija, psihologije, nutricionizma, akupunkture, zdrave prehrane, ginekologije i majčinstva.

Opći uvjeti poslovanja (PDF)
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Kamaufova 14, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...