Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Aromaterapija

aromateka aromaterapijaAromaterapija se ubraja među holističke metode komplementarnog liječenja (holizam=cjelokupnost). Ona promatra čovjeka kao cjelokupno biće, skrbeći se o njegovoj fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Holistički pristup zdravlju bavi se sa sve četiri razine čovjekova bića i cilj je uspostaviti sklad među tim razinama i vješto ga održavati.

Aromaterapija koristi eterična ulja koja su i miris i lijek. Ona su lako hlapive, nemasne supstance intenzivnog mirisa; visoko koncentrirani ekstrakti bilja. Eterična ulja su “duša” biljke; ona su najkoncetriraniji oblik duhovne i ljekovite energije biljke koja je sinergija energije sunca, vode, zemlje i zraka koje biljci omogućuju zdrav život.

Djelovanje svakoga pojedinačnog eteričnog ulja ovisi o kombinaciji i količinama različitih spojeva u njegovom sastavu.

Zahvaljujući širenju znanja i svijesti o jedinstvu tijela i duha, unatrag nekoliko desetljeća eterična ulja ponovo dobivaju na snazi i značenju, osobito u pojačanim nastojanjima da se u procesima liječenja koriste prirodna sredstva koja ne izazivaju štetna djelovanja.

Aromaterapija je u mnogo slučajeva izuzetna alternativa agresivnijim terapijama.

AROMATERAPIJA WEBSHOP

Više informacija o Aromateka proizvodima i radionicama o aromaterapiji:

aromateka.com.hr radionice

ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...