Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Prenatal joga – joga za trudnice

60 minuta

prenatal joga za trudniceNa grupnim i individualnim satovima joge za trudnice brinemo se da mame i bebe budu zdrave i bezbrižne, pomažući im da se primjereno pripreme za porođaj kako bi im on bio prekrasno iskustvo te da se što lakše oporave od porođaja.

Studije su pokazale da prenatalna joga:

 • Poboljšava san
 • Smanjuje stres i tjeskobu
 • Povećava snagu, fleksibilnost i izdržljivost mišića potrebnih za porođaj
 • Smanjuje bol u leđima, mučnine, sindrom karpalnog kanala, glavobolje i nedostatak daha
 • Smanjuje rizik prijevremenog poroda, visokog tlaka u trudnoći i zastoja rasta bebe u maternici

Mayo Clinic Cjenik Raspored


Postnatalna joga – joga za trudnice

60 minuta

postnatal joga nakon trdnoćeNa grupnim i individualnim satovima pomažemo mamama da se što lakše oporave od porođaja, osnaže se za svakodnevne slatke, ali i izazovne zahtjeve majčinstva. Dinamični sati koji razvijaju snagu i fleksibilnost kako tijela, tako i uma.

Kod vježbanja joge nakon porođaja izvorni set joga položaja je posebno prilagođen kako bi pomogli da mame ponovno ojačaju svoj centar i unutarnju snagu, svoje tijelo u cijelosti i ukupnu kondiciju nakon poroda, obnavljanjem tonusa dubokih mišića zdjelice i donjeg dijela leđa. Koraci do postnatalnog oporavka mogu započeti u bilo koje vrijeme nakon poroda. Oni su jednostavni i mogu se izvoditi u krevetu ili na podu u nekoliko minuta dnevno.

Kad je mama spremna može se pridružiti i grupnim satovima postnatalne joge.

Svaki korak vraća tijelo u prvotno stanje i ponovno osnažuje trbušne mišiće pomoću yoga disanja, pranayama, s dodatnim učinkom poticanja dubljeg sna i smanjenja postnatalnog umora.

Postnatalna joga praksa koju vode certificirani učitleji prenatalne i postnatalne joge je pogodna i za majke koje su rodile carskim rezom.
Postnatalna joga poziva majke na stvaranje novih temelja za bolju kondiciju, kako fizičku, tako i psihičku. Više dinamičnih yoga položaja nude siguran prijelaz na opće yoga satove s dugoročnim koristima za cjelokupno zdravlje žena.

Cjenik Raspored


Joga za mame i bebe i Baby wearing joga

60 minuta

joga za mame i bebeDinamični sati za nove mame i njihove bebe pružaju priliku mamama da se brzo vrate u formu uz prisutnost beba, bilo da bebe leže pokraj njih, pužu ili da mame vježbaju s bebama u nosiljkama. Zahvaljujući malim grupama svaki sat je prilagođen sposobnostima mama i raspoloženju beba toga dana. Sat na kojem se slobodno doji, a i na kojem učiteljice nose najnemirnije bebe da mame mogu vježbati, ujedno je izvrsna prilika za druženje s drugim mamama i bebama, razmjenu iskustava i znanja.

Cjenik Raspored

ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...