Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA

Iskustva: potpora plodnosti

Avatar
Ljiljana
09.04.2018.

Zaista se desilo čudo. Čudo koje smo toliko jako željeli i zbog kojeg sam se i javila prvi put.
Imali smo uspješan transfer i sada upravo brojimo dane u 9.tjednu trudnoće! Ne moram ni govoriti koliko sam sretna i koliko sam zahvalna za dva susreta u Ziviji.
Još uvijek sam pod dojmom vlastite podsvijesti, poruka koje sam dobila i čuda koje se nakon toga dogodilo!
Super se osjećam, nemam nikakve tegobe, beba se super razvija.
Povremeno radim meditacije sa vizualizacijom i afirmacijama, to me oporavlja kada sam nervozna ili razdražljiva.
Jos jednom veliko hvala za sve što smo prošle zajedno, hvala na podršci, uvjerenju koje ste mi usadili i onom zagrljaju na kraju susreta. 😊 Ovo što radite je pravi blagoslov!

Default Avatar75
Anonimno
25.01.2017.

Za Petru i njen studio dobila sam preporuku preko prijateljice i njene kume, koje su imale samo rijeci pohvale. Pa sam se tako i ja odlucila pokusati napraviti nesto vise kako bi pripremila svoje tijelo za nove zivotne izazove i trudnocu na kojoj radimo vec dvije godine. Za nas medicinski potpomognute oplodnje nisu opcija, stoga okrenuli smo se oboje prirodnim metodama (joga, hrana, antistress planovi, detox,..) nebi li pomogli sebi da dodemo do zeljenih ciljeva.
Ja sam povrh toga trazila i uzroke, te lijecenje, na nekoliko svojih zdravstvenih problema - kao npr. dijagnosticirani cir na zelucu sa samo 26 godina.
S Petrom sam se okusala u hipnoterapiji, prvoga puta u svom zivotu, ne znajuci sto ocekivati, ali s dobro u vidu sto zelim na sebi poraditi i koje probleme rjesiti. Vec prva terapija me odusevila! Tako nesto nisam uopce ocekivala. Pocela je kao obicna no, zavrsila kao regresoterapija, i u samom tom jednom tretmanu oslobodila sam se tereta kojeg sam dugo nosila sa sobom a da ga nisam bila ni svijesna. Izasla sam s tretmana laka k'o perce, vesela i poletna kako se dugo nisam osjecala! Da bi stvar bila smijesnija, zaista sam laksa, kaze vaga pola kile manje :D. Salu na stranu, ja sam oduvijek bila hiperaktivna i visokomotivirana osoba, no vrijeme i zivot, okolnosti i posao shrvali su me bili na sjenu sebe, premorenu i bez motivacije, izmikanu ko krpu. Sada, smijem se sveg srca, i osjecam snagu i radost u sebi kakvu nisam osjecala godinama! Sigurna sam da ce i beba uskoro slijediti :) na kraju krajeva tko bi zatrudnio u onakvom stanju u kakvom sam bila 😀 ovo se cekalo, sad napokon osjecam da mogu stvoriti novi zivot! :)

Hvala ti Petra od srca!! :)))

Avatar
Marija
17.01.2017.

Nakon gotovo godinu dana pokušavanja ostvarivanja trudnoće, upućeni smo na medicinski potpomognutu oplodnju. Krenuli smo u postupak i sve je trebalo biti u redu. Nakon nesupješnog transfera, doktorica me uputila na psihološku pomoć.
U poliklinici sam dobila Petrin letak. Navečer sam ju nazvala i dogovorile smo susret.
Dolazak k Petri je bio kao melem na ranu. Njezina susretljivost, mirnoća, toplina i osmijeh uistinu su me smirili. Iskustvo hipnoterapije s Petrom bilo je prekrasno, toplo, umirujuće, sigurno.... ponekad se sjetim vizualizacije svojega sigurnoga mjesta – ljeto je, i žito je dozrijelo i ja stojim usred polja okupana suncem i toplinom, laganim povjetarcem, a uz mene su suprug i troje djece! Još nismo uspjeli, nadam se da hoćemo. Zahvaljujući Petri uspješno sam opustila neke svoje fizičke kočnice pomoću vježbi koje mi je pokazala, kao i pshičke, ukazujući mi na to da uvijek postoji rješenje problema i neki drugi put kojim možemo krenuti. Na kraju, željela bih se zahvaliti Petri na pruženoj podršci, brizi u svakom trenutku, prijateljstvu i povjerenju. :-*

Avatar
Anonimno
22.12.2016.

Život je pred mene stavio jedan veliki izazov - suočavanje s nemogućnošću ostvarivanja biološkog majčinstva… Ovo iskustvo je za mene emocionalno izuzetno teško i zahtjevno… Međutim, istovremeno predstavlja i veliki izazov s kojim se nije uvijek lako suočiti i koji zahtjeva puno „razgovora sa samom sobom“… Petra je bila velika pomoć na tom mom putu… Petra je prije svega stručna, topla, strpljiva i draga osoba, a ja sam sretna i zahvalna što sam imala priliku raditi s njom. Petru i njezin rad, u mojem slučaju u vidu potpore plodnosti, regresoterapije i hipnoterapija, mogu pohvaliti i toplo preporučiti svakome tko želi, unatoč neželjenim i nepredvidivim izazovima koje je život stavio pred njih, shvatiti da život ipak ima smisla, da je moguće otkriti i prihvatiti i neke druge životne scenarije te u konačnici shvatiti da jesmo sretni…

Default Avatar75
Ivana
30.03.2015.

Postoji puno raznih savjeta kako ostvariti roditeljstvo. Ali gotovo niti jedan od njih se ne bavi vašim unutarnjim osjećajima i mentalnim stanjem. A to je onaj važan "kotačić" na kojem sam radila zajedno s Petrom. Već na našem prvom razgovoru Petra je postavila tako bitno pitanje gdje sam osvjestila svoj unutarnji izvor problema i frustracija. Iako je bilo emotivno zahtjevno to osvijestiti – danas je taj dio baza mojeg pozitivnog stava o vlastitoj plodnosti. Razgovori s Petrom su ugodni, a vođene meditacije, vizualizacije i hipnoza vrlo opuštajuće. Neke od afirmacija i dalje sama prakticiram. Sigurna sam i pozitivna da sam jako blizu ostvarenju svoje najveće želje. Hvala ti, Petra.

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

85 + 7 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...