Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Iskustva: stvorite nov život

Default Avatar75
Kruna
20.04.2018.

Intenziv ''Stvorite nov život!'' je zasigurno jedan od najboljih poklona koje sam darovala samoj sebi. Svima preporučam ovo iskustvo - osam tjedana je proletjelo u dahu, a rezultati rada vidljivi su u mahu! Petra i njen tim su izuzetni te sam neopisivo zahvalna na našem zajedničkom radu i druženju.
Zabavna, ambiciozna, emocionalna, iskrena i ohrabrujuća ženska grupa pod Petrinim vodstvom uspjela je ono što mnogi iskusni coachevi nisu – učiniti da budem ovdje i sada, u miru i ljubavi sama sa sobom. Već u prvom tjednu tečaja započela sam sa rušenjem prastarih i nepodržavajućih konstrukcija, nastavila sa preispitivanjem svojih životnih ciljeva, detektiranjem i deaktivacijom budalastih blokada, a (ne)očekivano završila sa potpuno promijenjenom životnom rutinom i jednim velikim korakom bliže životu koji želim i zaslužujem. Prekrasno i oslobađajuće iskustvo, štoviše, čarobno.

Avatar
Nikolina
07.04.2018.

Odlični alati za kreiranje novog života i osvješćivanje i odbacivanje postojećih negativnih obrazaca. Radionica iziskuje rad i predanost, ali uvijek je tu Petra i cijela grupa kao potpora u svakom smislu. I naravno, sva stečena znanja, metode i potpora ostaju zauvijek:)

Avatar
Ines
14.02.2018.

Kad se, s odmakom od par mjeseci nakon pohađanja, osvrnem na radionicu „Stvorite novo Ja“, primjećujem koliko mi se novih stvari pokrenulo u životu; otvorili su mi se novi vidici, upoznajem nove i zanimljive ljude, počele su se javljati nove mogućnosti i općenito se mijenja pogled na svijet koji me okružuje. Uz Petrinu podršku, koja je cijelu grupu nepokolebljivo vodila kroz suočavanje s obrascima „starog Ja“, osvijestila sam neka negativna uvjerenja koja su me kočila u kreiranju budućnosti i oslobodila katarzu čije efekte i dan danas promatram s oduševljenjem, dubokim poštovanjem i zahvalnošću što mi je pružena prilika da doživim ovakvo iskustvo.

Default Avatar75
Neno
13.01.2018.

Radionice kod Petre predstavljaju sistematičan način da se preispitate i sagledate sebe i svoj dosadašnji život s različitih aspekata. Jednako tako radionice vas podučavaju korisnim
tehnikama i metodama pomoću kojih taj proces možete nastaviti i nakon radionica. Nezamjenjivo iskustvo koje vam pruža radionica je rad u grupi pri čemu vam različitosti i sličnosti pojedinaca
dodatno pomažu da bolje spoznate i sagledate sebe same. Bilo je zanimljivo na kraju radionice promatrati ljude na kojima se jasno vidjela promjena u odnosu na one koji su započeli radionicu i slušati na koji način im je radionica pomogla. Svatko je spominjao nešto drugo, ali zahvaljujući radionicama svi smo znali o čemu se radi. To je zapravo suština dobrobiti koje vam radionice donose - prođete iste sadržaje, tehnike i alate a efekti su različiti i upravo onakvi kakvi su vam potrebni u tom trenutku.

Usvajajući svakodnevnu primjenu naučenih tehnika primijetio sam povećanje kapaciteta u mnogim poljima i prije svega mogućnost da dublje sagledam sebe i stvari koje mi se događaju.

Nezahvalno je opisivati riječima učinke radionica - radionice jednostavno trebate osjećati.

Avatar
Mirjana
20.06.2017.

Ovo je jedno od najljepsih zivotnih iskustava gdje covjek upoznaje i osnazuje sebe. Petra je strucna, brizna i osoba od potpunog povjerenja. Radionice su jedinstvene jer su spoj nekoliko razlicitih pristupa samorazvoja i temelje se na znanstvenom pristupu. Preporucujem je svima za opce poboljsanje kvalitete zivota,jer ce njima stvoriti osobni mir, zdravlje, kvalitetnije odnose i samopouzdanje.

Default Avatar75
Sanela
28.05.2017.

Radionica „Stvorite novo Ja“ je „ono nešto“ za čim sam dugo tragala jer sam osvijestila potrebu za promjenom i radom na sebi ali nisam nalazila način. Puno sam čitala o raznim metodama i tehnikama ali sam tek putem ove radionice konačno shvatila i naučila kojim smjerom želim ići i kako sama mogu napraviti željene promjene u svom životu.
Našla sam put i jako sam zahvalan Petri i njenom načinu rada.
Hipnoterapija je bila jedno dodatno, novo, neopisivo iskustvo i preporučila bi ju svima koji osjećaju da nose neki problem u sebi, a ne znaju kako ga riješiti. Jedino ispravno je da sami sebi možemo pomoći, a Petra je tu da nam pokaže kako i s kojim metodama da dođemo do rješenja.
Sretna sam što si ušla u moj život i pomogla mi da nađem svoj unutarnji mir. 
Hvala ti……

Avatar
Zrinka
24.05.2017.

Draga Petra,

Ovim putem ti se zelim od srca zahvaliti na prekrasnoj radionici.
Izuzetno sam sretna i ponosna sto sam krenula na ovo prekrasno putovanje kroz koje si me upravo ti vodila...
Ne znam kako bih uopce rijecima opisala svoj dozivljaj, koji se ustvari osjeća, a manje opisuje.... Zeljela bi samo potaknuti sve one koji razmisljaju da li krenuti na tecaj ili ne, da svakako sudjeluju u procesu, procesu koji ce im donijeti neizmjerne blagodati...
Ti si jedno divno bice koje svoje znanje i iskustvo prenosis s toliko ljubavi, njeznosti, mira i radosti!
Hvala ti na tome, draga moja!
Ja se svakako veselim svome daljnjem napretku, daljnjem rastu i s veseljem iscekujem daljni rad na sebi, naravno uz tvoje vodstvo 😉

Hvala ti Petrice!
Velika pusa od mene!
Zrinka

Default Avatar75
Domina
22.05.2017.

Fantastična radionica za sve one koji žele dobro i pozitivno u sebi iznijeti na površinu, a loše i negativno mijenjati.

Avatar
Marijana
14.03.2017.

Radionica je odlično koncipirana. Petra je odlično vodi i osjeti se da zna što radi. Da bi napravili mjesta za "Novo ja", moramo se prvo očistiti od svih starih uvjerenja koja nam ne služe. Napredak osjećam nakon svake radionice i malo po malo, moj se život sigurno mijenja na bolje. Lijepo je raditi u grupi s ljudima koji su na istom putu jer učimo jedni od drugih i međusobno se podupiremo.
Petra, hvala ti na svemu!

Avatar
Velimir
11.03.2017.

Ova radionica je super! Dugo sam čekao ovakvu radionicu, jer sam pročitao knjigu Joe Dispenze Placebo si ti i trebao mi je neki poguranac kao i svemu u mom životu, mom starom ja :) Osvjestio sam neke zakopane emocije, situacije iz prošlosti, oprostio sam sebi i drugima, riješio sam se straha. Konačno osjećam životnu energiju, ljubav prema životu i prema sebi, lijepo je kad se možeš pogledat u ogledalo i reći si sa ljubavlju volim te. Uz svakodnevnu meditaciju i kristalno jasnu definiciju budućnosti, svemir konačno zna što želim i znam da će se ostvariti u najboljem trenutku za mene! Petra, hvala ti!

Avatar
Marija
07.03.2017.

Odluka da upišem ciklus radionica "Stvorite novo ja" je bila odlična odluka. Odluka da uzmem život u svoje ruke. Tehnike i korištenje alata koje sam tamo naučila dovele su da moja razina svijesti raste i sve postaje jasnije.
Svima preporučujem ovu radionicu jer je duhovno putovanje najvažnije i najljepše putovanje na koje ste pošli. Poklonite sebi rad na sebi!

Avatar
Lidija
07.03.2017.

U grupi sam našla unutarnju ravnotežu, nemam ljutnje u sebi što me veseli, sada idem kroz život sa osmjehom. Otvorilo mi se putovanje. Sretna sam što sam se našla u grupi koja je fenomenalna, a da o voditeljici ni ne govorim - krasna osoba koja me usmjerila u unutarnji mir.

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

52 + 9 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...