Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • Naslovnica
 • Iskustva
 • Iskustva: radionica regresoterapije – beskonačni životi – beskonačne mogućnosti

Iskustva: radionica regresoterapije – beskonačni životi – beskonačne mogućnosti

Default Avatar75
Lena
20.04.2018.

Slobodna u ljubavi.
Draga Petra, ušla si u moj život i posula ga cvijećem.
Kroz tvoju radionicu Regresije, moj život se obogatio i okrenuo naglavačke već u samo dva dana.
Vodeći ne samo mene, već i sve ostale predivne osobe, takoreć obitelj, pomogla si osvijestiti moj um na potpuno novu što duhovnu, što energetsku razinu, u toliko da imam samo riječi hvale i ljubavi.
Vračanjem kroz sve faze mojega života, vidjela sam trenutke za koje nisam bila niti svijesna da su postojali, a moja patnja ih je u potpunosti potisnula i izbrisala.
Pomogla si mi suočiti se s mojim životnim blokadama na takav način, da se zaista osjećam slobodna kao ptica, uz moj osmijeh i suze, probila si sa mnom zid koji sam ponekad mislila da je nepremostiv.
Spoj prošlog života, i sadašnjeg života otvorio je moje oči i pružio olakšanje te odmaknuo dugogodišnju težinu u mome srcu.
Zašto slobodna, slobodna u ljubavi; pomogla si prepoznati da je ljubav moje drugo ime, da je moja duša odabrala tijelo vaj život da upija ljubav, uči u ljubavi, i bude ljubav. Pomogla si da ime ljubavi nemam razloga skrivati niti ga se sramiti, već ga toplo prigrliti. Pomogla si spoznati što znači ne samo vojeti druge, već prvenstveno voljeti samu sebe i postati ljubav.
Hvala ti na tome!
Osvijetlila si moj put na toliko predivnih načina, toplih načina, bez osuđivanja...prepoznala si u meni predivan svijet, i potpuna zahvalnost i zagrljaj ljubavi.
Ti si anđeo, i nosim te u srcu kroz sve naredne svjetske puteve.
Hvala ti; predivna duša!

Default Avatar75
Maja
20.04.2018.

Draga Petra!
Puno ti hvala ti na trudu, strpljenju i vodstvu na ovom očaravajućem i nezaboravnom 2-dnevnom putovanju u prostranstva naše zaboravljene prošlosti!
Ovaj seminar je doprinio prisjećanju nekih potisnutih događaja, zaboravljenih želja i otkrivanju svrhe našeg postojanja.
Ali, naravno, samo za one koji su spremni prihvatiti te spoznaje i sve ono što dolazi s njima...
HVALA!

Default Avatar75
Mari
20.04.2018.

Uživala sam na divnom putovanju kroz vrijeme uz predivnu Petru. Neprocjenjiv užitak koji preporučam od srca svima.

Default Avatar75
Kruna
20.04.2018.

Tijekom svakog privatnog i grupnog rada sa Petrom ostanem bez teksta jer je izazovno odabrati prave riječi kojima se može opisati iskustvo i rezultati rada. Njene metode rada su toliko nježne, empatične, opuštajuće, a s druge strane, toliko temeljite, precizne i razotkrivajuće. Stručnost koja zapanjuje!
Na radionicu sam ušetala bez velikih očekivanja, samo sa željom za boljim razumijevanjem sebe, načina na koji reagiram i kako se nosim sa pojedinim životnim izazovima, posebice onima koji se ponavljaju. Nakon dva dana radionice nisam išetala sa svim svjetskim znanjima i kolosalnim saznanjima - još i bolje! Kući sam se vratila radosna i zahvalna na iskustvu koje je u sreži promijenilo moje poimanje mog vlastitog života te obogaćena prijateljstvima koja ostavljaju trag za čitavu vječnost. Više od otkrića smisla – neprocjenjivo.

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

75 + 2 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...