Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Iskustva: Moj Magičan život – 30-dnevni online tečaj

Default Avatar75
Neno
09.05.2018.

Petrin samoistraživački online boot camp će se pobrinuti da usvojite barem neke od mnogih korisnih i zdravih praksi u vašu svakodnevicu. Ovaj program će vas postupno uvesti u
proces izgraðivanja zdravih navika koje će zasigurno promjeniti vaš i život onih koji vas okružuju. Osobno sam uživao promatrati međusobnu podršku članova grupe i zahvalan
sam što sam dobio priliku svjedočiti osobnom rastu svih članova grupe jer da bismo iskusili istinski rast trebamo druge osobe.
Jedno je sigurno, nećete započeti i završiti ovo putovanje kao ista osoba. Samo vjerujte u sebe, vjerujte univerzumu i usudite se napraviti prvi korak.

Avatar
Marina
19.04.2018.

Online tečaj s Petrom mi je otvorio nove razine razumijevanja života. Više cijenim život, više uživam.

Ovo mi nije prvi put da se susrećem s Petrinim radom, no i dalje me svaki put uspije zadiviti. Ovaj put, uspjela sam se svaki dan posvetiti, promatrati, pa i uživati u svakoj svojoj misli i osjećaju. Svaki dan bio je novi zadatak, novi fokus, a time i novi izazov za moj zaposleni način života. Osjećala sam se kao da sam u nekoj igri - svaki dan bio je pun iznenađenja i radosti! Ili kao da čitam odličnu knjigu koja otkriva neočekivanu, duboku, a opet toliko jednostavnu istinu...

Petrina posvećenost svakoj osobi u grupi osjetila se i u digitalnom svijetu, neovisno o vremenu i prostoru.

Koncept radionice je pomno osmišljen, no istovremeno je vrlo spontan jer se prilagođava potrebama grupe. Svi zadaci, meditacije i cjelokupna energija grupe, vođeni Petrinom vizijom i vjerom, napredovali su tijekom mjesec dana trajanja tečaja.
Nisam imala osjećaj kao da sam dio "online" tečaja, koliko smo se povezali svi u grupi i s Petrinom energijom. Kad je tečaj završio, svi smo postali toliko bliski i otvoreni kao da se znamo godinama!
Sada, gotovo dva tjedna nakon tečaja, dišem lakše i punim plućima. Mirnija sam, usmjerena na novo i ono ispred mene. Tih mjesec dana tečaja čini se kao da je trajalo mnogo duže.. Razmišljam koliko je još magičnih mjeseca ispred mene!

Avatar
Martina
19.04.2018.

Najbolji tečaj za rad na sebi u zemlji. Uvjerljivo. Osoba sam koja u posljednje tri godine intenzivno pohodi edukacije, jer se i sama profesionalno bavim osobnim razvojem i želim se dalje razvijati u tom smjeru te tvrdim da ovakav program ne postoji. Savršeno se prilagođava svakoj osobi jer ne morate biti fizički prisutni, dobivate sve upute online, a time se nikako ne oslabljuje moć naučenog. Ovo je military drill. Učenje discipline, stvaranje novih navika u 30 dana. Uz ovaj tečaj nema šanse da ne doživite promjene. Moderno, sveobuhvatno, korjenito, zabavno. U 30 dana napravila sam stvari koje sam odugovlačila mjesecima ili sam smatrala da nisu moguće. Odličan pristup i koncept. Svaki dan je novi pomak i novo iznenađenje. Za hrabre i odvažne i one koje stvarno RADE NA SEBI.

Martina, 35

Avatar
Elena
09.04.2018.

Online radionicu preporučujem svima koji osjećaju da im je vrijeme da nešto rješe u svom životu, da nešto promjene, da saznaju malo više o sebi, da se potaknu na ono što dugo osjećaju, ali nikako da se toga prime. Savršena je pogotovo za one koji su vremenski ili prostorno ograničeni i ne mogu fizički prisustvovati radionicama. S ovom radionicom nema više isprika. Sve je servirano na pladnju: svakodnevne upute, motivacijske poruke, meditacije, domaće zadaće, i non-stop podrška voditeljice i svih članova grupe putem Facebook-a.

30 intenzivnih dana koji stvaraju bazu i služe kao primjer kako bi uvijek trebali živjeti: svjesno, snažno, beskompromisno... da nam svaki trenutak, svaka situacija, emocija, služe kao stepenica u spoznavanju sebe i svog istinskog puta u ovom Životu.

Hvala Petra na predivnom iskustvu!

Avatar
Ivana
09.04.2018.

Nakon intezivnog vikenda s Petrom, bilo je logično nastaviti on-line radionicu, koja me na jedan blag način prisilila da čitav mjesec intezivno razmišljam i analiziram obrasce svoga ponašanja te da ih bezbolno popravim. Istovremeno, donijela mi je disciplinu u meditiranju i sada su meditacije ono čemu se veselim i vrlo često to radim i više puta dnevno, mislim da ih se više nikada neću odreći. Sve nedoumice i dvojbe lako se podijele s uvijek zainteresiranom grupom i uvijek prisutnom Petrom. Promjene i lijepe stvari već mi su se događaju kao same od sebe, ali ja znam da sam ih ja inicirala strpljenjem i tehnikama kojima me podučila Petra!

Petra veliko ti hvala!

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

83 + 8 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...