Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA

Iskustva: akupunktura

Avatar
Mimi
15.01.2017.

Prije IVF postupka bila sam na akupunkturi za plodnost.
Bio je to moj drugi IVF pokušaj, kod prvoga nisam išla na akupunkturu jer sam bila uvjerena da će meni to uspjeti iz prve, no nije…
Odlučila sam se pokušati sa akupunkturom u studiju Zivia, jer sam znala da ovoga puta trebam više od svoga ''ma biti će sve ok''.
Akupunkturu mi je radila Zrinka i za nju imam samo riječi hvale. Jako je ugodna, topla i stručna osoba i nudila mi je jako veliku podršku. Dosta smo razgovarale o postupku i osjećala sam da me ona vodi kroz IVF postupak više nego moj doktor.
Nakon svakog sam se tretmana osjećala mirno, zadovoljno i smireno i bila sam jako sretna kada sam joj mogla javiti da se na testu pokazao plusić.
Sada sam trudna 5 mjeseci. Planiram i na masažu za trudnice te akupunkturu prije poroda.
Hvala!

Default Avatar75
Maja
11.01.2016.

Odlučila sam pripremiti za ovaj porođaj kako bi bio brži i lakši jer mi je prvi porođaj bio traumatično iskustvo a ovaj put sam nosila veliku bebu.

Uz radionicu Bezbrižna trudnoća, porođaj i babinje na kojoj sam saznala puno korisnih informacija koje ne saznate ni kod liječnika ni na trudničkim tečajevima, odlučila sam se i za prenatal masaže i akupunkturu. Na svakom tretmanu akupunkture osjetila sam kako mi se tijelo sve više priprema za porođaj.

Također sam se opskrbila i pripravcima za porođaj i babinje koje mi je Petra pripremila. Muž me je masirao uljima i koristio pokrete za olakšanje trudova koje nas je Petra naučila. Rodila sam brzo i lako, bez epiduralne. Ovaj porođaj mi je bio doista iskustvo kakvo sam željela.

Hvala vam na svemu!

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

56 + 2 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...