Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA

Iskustva: transformativan vikend za žene

Default Avatar75
Ankica
26.09.2016.

Zahvalna sam na ovom vikendu. Upoznala sam krasne žene...žene majke, družice, poslovne i odgovorne...žene koje znaju uživati u blagodatima života...i koje znaju promjeniti negativno u životu. Imaju snage za sve...imaju otvorena srca prema drugima. Ekipa za pet, pod okriljem divne voditeljice Petre. Hvala Petri na brizi na stazi kod uspona na planinu. Uspon sam prekinula. U tom trenutku naučila sam poštivati svoje tijelo...zahvalna osobama koje su me primile u svoje okruženje.

Default Avatar75
Lidija
26.09.2016.

Prekrasan vikend. Izvrsno društvo, vrlo pozitivna energija. Jako dobro organiziran, jako dobro vođen (svaka čast Petra!). Sretna sam što sam bila ovdje s vama ovaj vikend.

Default Avatar75
Mirta
25.09.2016.

Radionica je bila predivna, puna sadržaja. Upoznala sam mnogo predivnih žena, također s problemima s kojima se nose kroz život. Petra, hvala ti na svemu, na tvojim savjetima za bolje sutra.

Default Avatar75
Ana-Maria
25.09.2016.

Radionica je puna iznenađenja, nema špranci i to daje osjećaj slobode!
Ono što ne voliš raditi Petra pretvara u želju da to učiniš – ne znam kako je to moguće...Ovo je bila najbolja i najbrža transformacija mog defokusiranog uma!

Default Avatar75
Sandra
24.09.2016.

Zanimljivo, novo, drugačije. Pomoglo mi je vidjeti sebe kroz druge osobnosti i opet sačuvati integritet i ojačati. Hvala!

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

66 + 4 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...