Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA

Iskustva: regresoterapija

Default Avatar75
Neno
13.01.2018.

Ukoliko već radite na nekom dijelu sebe terapija će vam dati vjetar u leđa i pomoći da napravite korake za koje bi vam samostalno trebalo znatno više napora i vremena.
Ovo je dobar način da dobijete pomoć sa strane ali da posao opet obavite vi sami.

Ukoliko tek krećete u područje rada na sebi terapija će vam zasigurno otkriti dijelove sebe kojih niste bili svjesni ili koje možda samo niste povezivali sa sobom, a koji
definitivno utječu na ono što sada jeste. Ono što je najbolje, otkriti ćete i dijelove sebe koji će vam pomoći da budete i postignete daleko više od onoga što ste sada.
Moje osobno iskustvo s terapijom bi se ukratko moglo opisati riječima "očekuj neočekivano" ali bez straha s obzirom da je Petra tu da pomogne kad stvari postanu previše neočekivane
i kad je potrebno pronaći odgovor na pitanja koja na prvu možda i nemaju smisla. Drago mi je da sam se usudio poći na taj put istraživanja sebe, a Petri hvala na putokazima koji su
mi ubrzali putovanje.

Default Avatar75
Sanela
28.05.2017.

Radionica „Stvorite novo Ja“ je „ono nešto“ za čim sam dugo tragala jer sam osvijestila potrebu za promjenom i radom na sebi ali nisam nalazila način. Puno sam čitala o raznim metodama i tehnikama ali sam tek putem ove radionice konačno shvatila i naučila kojim smjerom želim ići i kako sama mogu napraviti željene promjene u svom životu.
Našla sam put i jako sam zahvalan Petri i njenom načinu rada.
Hipnoterapija je bila jedno dodatno, novo, neopisivo iskustvo i preporučila bi ju svima koji osjećaju da nose neki problem u sebi, a ne znaju kako ga riješiti. Jedino ispravno je da sami sebi možemo pomoći, a Petra je tu da nam pokaže kako i s kojim metodama da dođemo do rješenja.
Sretna sam što si ušla u moj život i pomogla mi da nađem svoj unutarnji mir. 
Hvala ti……

Avatar
Dejan Markovic
28.05.2017.

Cao,

Ovim putem se zelim zahvaliti na velikoj pomoci. Dosao sam kod Petre sa bolovima i gusenjem u grudima. Nakon hipnoterapije pa regresoterapije vecina tih bolova i senzacija je nestala. Posto zivim u inostranstvu, nisam mogao ici cesce od dva puta.

Kod mene su najveci problem bile emocije iz proslosti i vrlo lako i bezbolno smo ih resili. Isto tako bolje razumem sebe, svoj zivot i zasto mi se pojedine situacije stalno ponavljaju. Regresoterapiju preporucujem svima jer se ovde samo moze dobiti. Na kratki a pogotovo duzi rok. Po zavrsetku terapije, osecaj je neopisiv. Doslovno se lakse dise i imate osecaj da ste ispustili ogromni nepotreban teret. Vase svetlo jace sija za vas i sve ljude na svetu. Resavanjem sebe lecimo svet. Petra je divna osoba, zraci toplotu i ljubav i to prenosi na vas. Ne mislite da je zivot ono sto nam se dogadja. Zivot je rezultat onoga sto mislimo a jos vise onoga sto osecamo. Oslobodite svoje srce i pocnite da zivite svoj zivot u bezuslovnoj ljubavi.

Hvala Petra!
Vidimo se!

Avatar
Borjana
06.03.2017.

Kad sam došla kod Petre na hipnoterapiju i regresoterapiju bila sam u groznom psihičkom stanju. Rekla sam sebi il' idem glavom kroz zid il' ću prihvatiti činjenicu da ću živjeti jadan život pun tuge, depresije, omalovažavanja sebe od strane svog partnera, bez trunke smijeha i uživanja u životu. Nemoguće da je život takav. To tako ne može biti.
Nakon prve regresoterapije i puno suza shvatila sam zašto mi se sve to događa. Nakon 2. i 3. terapije riješila sam skoro pa sve svoje probleme. Život mi je postao ljepši, ispunjeniji, smijem se svaki dan, uživam u životu i beskrajno sam zahvalna na ovom iskustvu i što mi je pokazalo kako život može bit predivan. Tko misli da je život ono što nam se događa u krivu je. Život je ono sve što si zamisliš i u čemu želiš uživati. Život je predivan!
Hvala ti Petra! Puno te volim zbog svega ❤
Borjana

Default Avatar75
Anonimno
25.01.2017.

Za Petru i njen studio dobila sam preporuku preko prijateljice i njene kume, koje su imale samo rijeci pohvale. Pa sam se tako i ja odlucila pokusati napraviti nesto vise kako bi pripremila svoje tijelo za nove zivotne izazove i trudnocu na kojoj radimo vec dvije godine. Za nas medicinski potpomognute oplodnje nisu opcija, stoga okrenuli smo se oboje prirodnim metodama (joga, hrana, antistress planovi, detox,..) nebi li pomogli sebi da dodemo do zeljenih ciljeva.
Ja sam povrh toga trazila i uzroke, te lijecenje, na nekoliko svojih zdravstvenih problema - kao npr. dijagnosticirani cir na zelucu sa samo 26 godina.
S Petrom sam se okusala u hipnoterapiji, prvoga puta u svom zivotu, ne znajuci sto ocekivati, ali s dobro u vidu sto zelim na sebi poraditi i koje probleme rjesiti. Vec prva terapija me odusevila! Tako nesto nisam uopce ocekivala. Pocela je kao obicna no, zavrsila kao regresoterapija, i u samom tom jednom tretmanu oslobodila sam se tereta kojeg sam dugo nosila sa sobom a da ga nisam bila ni svijesna. Izasla sam s tretmana laka k'o perce, vesela i poletna kako se dugo nisam osjecala! Da bi stvar bila smijesnija, zaista sam laksa, kaze vaga pola kile manje :D. Salu na stranu, ja sam oduvijek bila hiperaktivna i visokomotivirana osoba, no vrijeme i zivot, okolnosti i posao shrvali su me bili na sjenu sebe, premorenu i bez motivacije, izmikanu ko krpu. Sada, smijem se sveg srca, i osjecam snagu i radost u sebi kakvu nisam osjecala godinama! Sigurna sam da ce i beba uskoro slijediti :) na kraju krajeva tko bi zatrudnio u onakvom stanju u kakvom sam bila 😀 ovo se cekalo, sad napokon osjecam da mogu stvoriti novi zivot! :)

Hvala ti Petra od srca!! :)))

Avatar
Anonimno
22.12.2016.

Život je pred mene stavio jedan veliki izazov - suočavanje s nemogućnošću ostvarivanja biološkog majčinstva… Ovo iskustvo je za mene emocionalno izuzetno teško i zahtjevno… Međutim, istovremeno predstavlja i veliki izazov s kojim se nije uvijek lako suočiti i koji zahtjeva puno „razgovora sa samom sobom“… Petra je bila velika pomoć na tom mom putu… Petra je prije svega stručna, topla, strpljiva i draga osoba, a ja sam sretna i zahvalna što sam imala priliku raditi s njom. Petru i njezin rad, u mojem slučaju u vidu potpore plodnosti, regresoterapije i hipnoterapija, mogu pohvaliti i toplo preporučiti svakome tko želi, unatoč neželjenim i nepredvidivim izazovima koje je život stavio pred njih, shvatiti da život ipak ima smisla, da je moguće otkriti i prihvatiti i neke druge životne scenarije te u konačnici shvatiti da jesmo sretni…

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

73 + 9 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...