Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Zivia stručni tim

 • Petra BrzovićPetra je certificirana u mnogim područjima, a danas je najaktivnija kao transpersonalna hipnoterapeutkinja, klinička hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja, Članica je IACT – Međunarodnog Saveza Terapeuta i Savjetnika te Instituta Michael Newton za terapiju Života između Života.
  Osim što radi kao terapeutkinja, vodi radionice i seminare diljem svijeta te predaje u internacionalnim školama obučavajući druge terapeute. 

  Intenzivno vodi individualne i grupne terapije i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu koje su nastale su kao rezultat njenog dugogodisnjeg iskustva u radu kao terapeutkinje i učiteljice joge – oni su fuzija raznih iscjeljujućih tehnika što ih čini jedinstvenima, intuitivnima i oslobađajućima.

  Aktivno sudjeluje na Body&Mind konferencijama, seminarima i treninzima diljem svijeta, prati najnovija istraživanja u području medicine uma i tijela, kvantne fizike, epigenentike, neuroznanosti i duša.
  Strastveno provodi istraživanja svjesnosti te korelacije mozga, tijela i duše s internacionalnim timom znanstvenika i liječnika.

  Petrina specijalnost je rad s klijentima u duboko opuštenom stanju istražujući živote između života pomažući im da spoznaju svrhu svoje duše, razumiju situacije, događaje i odnose u ovom životu te se oslobode tereta koje nose.

  Kada je moguće Petra je dostupna za individualne terapije.

  Osim što predano pomaže klijentima koji su proživjeli neku vrstu traume te onima koji pate od strahova, fobija i anksioznosti zahvaljujući izvanrednim tehnikama koje pomažu osvjestiti mudrost tijela pomaže osobama koje su oboljele, bilo da je riječ o kroničnim ili akutnim bolestima, dobiti odgovore na pitanje zašto je bolest nastala te se iscjeliti na svakoj razini.

  U individualnom i grupnom radu pomaže klijentima da prepoznaju svoje snage, iscijele se na najdubljim razinama, naprave promjene koje žele te žive sretno, zdravo i slobodno.

  Osim toga, Petra je i Fertile Body Method terapeutkinja, aromaterapeutkinja, učiteljica joge  i doula.

  Još za vrijeme studija na Ekonomskom fakultetu, započela je i školovanje za aromaterapeutkinju. Položivši ispit pri Aromatherapy Registration Council-u dobila je međunarodno priznat certifikat RA (registered aromatherapist).

  U suradnji s hrvatskim hematološko-onkološkim društvom sudjelovala je u educiranju medicinskog osoblja u svrhu uvođenja kliničke aromaterapije u hrvatske bolnice.

  Prije trinaest godina zaljubila se u jogu te završila školu za učitelje joge kod Marca Bianca i Sandre Đidara Bianco u NAVA odnosno GAIA Yoga školi koja je članica Yoga Alliance-a. 

  Suosnivačica i suvoditeljica je obuke za učitelje prenatal joge u Gaia Yoga školi, certificirane pri Joga Alliance-u.

  U suradnji s vrhunskim stručnjakinjama iz područja ginekologije, nutricionizma, akupunkture, psihologije i holističkih tretmana vodi program podrške parovima koji žele ostati u drugom stanju te posebice za one koji se suočavaju s neplodnošću.

  Osmislila je grupne i individualne satove za trudnice brineći da i bebe i mame budu zdrave i bezbrižne, pomažući im da se adekvatno pripreme za porod kako bi im bio prekrasno iskustvo te da se što lakše oporave od poroda. Danas te satove vode Petrine učenice, certificirane učiteljice Prenatal i postnatal yoge.

  Educirajući se za doulu u školi DONA International produbila je svoje znanje o transformirajućoj snazi poroda kako bi uz osobno iskustvo poroda dva sina još potpunije pomagala ženama, njihovim partnerima i bebama koje donose na svijet.

  Kao Fertile Body Method terapeutkinja pomaže kod nošenja s problemom neplodnosti, te priprema parove za postupak potpomognute oplodnje, trudnoću, porođaj i roditeljstvo.

  Kada je u Zagrebu Petra vodi radionice te je  dostupna za terapije. Ukoliko želite rezervirati svoje mjesto na vrijeme javite nam se na info@ziviastudio.com.

   

 • Alma, rođena bjelovarčanka, 2004. godine je diplomira na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu alma-bunicSveučilišta u Zagrebu. Nakon 4 godine usavršavanja u području nutricionizma u kojima završava i stručnu obuku za wellness managera, a 2008. godine otvara obrt Nutriforma.

  Od tada se sve intenzivnije bavi radom na području nutricionizma, najviše na području mršavljenja, debljanja, dijetoterapije
   te sa sportašima svih kategorija i generacija.

  Na temelju nalaza obavljenih pregleda izrađuje individualno prilagođene jelovnike, te daje preporuke i savjete o dodacima prehrani. Ujedno radi i kao savjetnik za Calivita International.

  Prije 5 godina radila je na projektu jedinstvenom u ovom dijelu Europe, catering pravilne i uravnotežene prehrane 5 obroka za 3 dana, dostava na kućnu adresu skuhane i pripremljene hrane prema individualnom pristupu.

  Interes joj se širi i na sirovu hranu te pokreće malu školu sirove hrane.

  Alma intenzivno vodi edukacije o zdravoj i uravnoteženoj prehrani diljem Hrvatske.
  Zadnjih nekoliko godina svoje znanje upotpunjuje znanjem iz bio rezonance pa svoje preglede i nutricionistička savjetovanja uskalađuje s nalazima bio rezonance te nalazima iz mikroskopske analize kapi krvi koje provodi kako bi njeni klijenti dobili maksimalno prilagođen program te se brzo vratili u stanje zdravlja i ravnoteže.

  Naša svestrana Alma je i majka dvoje djece i rado s našim klijenticama dijeli mnoge korisne savjete i preporuke.

 • ulla martonUlla je liječnica, specijalist iz ginekologije i opstetricije. 2009. stječe naslov primarijusa i subspecijaliste iz humane reprodukcije i ginekološke endokrinologije. Članica je tima u Poliklinici Dr. Marton, Zagreb.

  Tijekom izobrazbe u specijalistu ginekologa i porodničara boravi u inozemstvu u svrhu daljnjeg usavršavanja - Rambam Medical Centar, Haifa, Izrael, Erasmus Universiteit Roterdam, Academic Hospital Roterdam Dijikzigt, Nizozemska, St. Bartholomey Hospital, London, Engleska.

  Stjecanjem naziva specijaliste iz ginekologije i opstetricije, nastavlja trajno usavršavanje boravkom na odjelu za reprodukcijsku medicinu i ginekološku endokrinologiju Splošne Bolnice Maribor, Slovenija te izobrazbom na poslijediplomskim tečajevima I. Kategorije "Humana reprodukcija i ginekološka endokrinologija" i tečaju iz "Cervikalno vaginalne kolposkopije", Ascoli Piceno, Italija.

  Autorica je 23 znanstvene publikacije i 11 poglavlja u stručnim knjigama. Aktivno sudjeluje na međunarodnim i domaćim kongresima kao i na tečajevima trajnog usavršavanja liječnika stručne naobrazbe.

  Recenzirala je knjige o ženskom zdravlju Christiane Nortrup "Žensko tijelo, ženska mudrost", "Mudrost menopauze", "Majke i kćeri" i "Tajni užici zrelosti".

  Od 1993. do 2004. sudjeluje u izvođenju nastave poslijediplomskog studija iz “Ultrazvuka u kliničkoj medicini” smjer Ginekologija i opstetricija, kao i na poslijediplomskom tečaju stalnog usavršavanja liječnika “Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu”.

  Izuzetnu važnost poklanja stalnoj stručnoj izobrazbi i holističkom pristupu svakoj pacijentici.

 • Liona BrzovićLiona je vlasnica i voditeljica centra za tajlandske holističke tretmane - Thai centar Thalea.

  Po završetku Ekonomskog fakulteta pridružila se obiteljskoj tvrtci Kozmetika Leone gdje je pokrenula i dvadeset godina uspješno vodila proizvodnju kozmetike te salon za njegu lica i tijela.

  Na jednom od putovanja na Tajland upoznaje holističke tehnike tajlandskih masaža i tretmana i oduševljena učinkovitošću istih po povratku u Zagreb prije četiri godine otvara centar za tajlandsku masažu i tretmane Thai centar Thalea.

  U Thai centru Thalea holističke tretmane izvode izvorne tajlandske terapeutkinje školovane u školi za tajlandsku masažu i tretmane Watpo Thai traditional massage school u Tajlandu. Iz godine u godinu broj zadovoljnih klijenata rapidno raste što je direktna potvrda blagotvornosti i učinkovitosti ovih tretmana.

  Thai masaže pomažu ukloniti blokade u tijelu i uspostaviti ravnotežu na svim razinama, a sinergija raznih istočnjačkih tehnika masaže za plodnost pruža izuzetan doprinos programu Podrške plodnosti.

  Liona je ponosna majka tri odrasla sina.

 • Zrinka OreškovićZrinka je doktor medicine, magistar antropoloških znanosti i licencirani akupunkturolog.

  Liječnica je specijalista anesteziolog, zaposlena u KBC Zagreb zadnjih desetak godina gdje je fokusirana na regionalnu anesteziju i liječenje boli. Prije četiri godine započinje se baviti akupunkturom te završava jednogodišnje školovanje akupunkture za liječnike pri Hrvatskom društvu za akupunkturu Hrvatskog liječničkog zbora te stječe diplomu licenciranog akupunkturologa. Nakon toga se kontinuirano bavi akupunkturom i tretira razna stanja i poremećaje.

  Specifično područje njenog interesa je tretiranje poremećaja plodnosti, suportivna metoda potpomognute oplodnje, održavanje trudnoće nakon potpomognute oplodnje te rješavanje određenih problema tijekom trudnoće (suzbijanje mučnine i povraćanja, sprečavanje krvarenja, okretanje čeda iz položaju na zadak, priprema za porod...).

  U sklopu Zivia studia radi s trudnicama i parovima koji prolaze proces potpomognute oplodnje.

 • Nastasja Chiara petrićNastasja se profesionalno bavi kuhanjem, nakon što je na trećoj godini Učiteljskog fakulteta shvatila da je kuhanje njen pravi poziv.

  Nakon televizijskog showa Masterchef te snimljene kuharske emisije za slastice "Slatki Božić", svoju karijeru je započela kao sous chef u hvarskom restoranu diVino gdje je provela tri godine.

  Uz završenu kuharsku školu, iskustvo je stjecala u zagrebačkom restoranu Prasac, te višestruko nagrađivanom restoranu Bistro Apetit. Sudjelovala je u izradi kuharice poznatog chefa C. Cabaliera koja je 2015. proglašena najboljom profesionalnom kuharicom u Hrvatskoj prema prestižnom Gourmand World Cookbook Awards izboru. Održavala je i dječje kuharske radionice za koje je također izrađena mini kuharica Male škole kuhanja, te i sama svoje iskustvo širi kroz razne tečajeve kuhanja.

  Posebnu pažnju je posvetila zdravoj prehrani tokom obje trudnoće, pa trenutno najviše testira i proučava kako koja namirnica djeluje na drugo stanje, te koje su najbolje zamjene i prilagodbe kroz prehranu u trudnoći.

ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Kamaufova 14, Zagreb
   Tel: 091 33 23 235
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Kako bi i dalje ostali u kontaktu, slanjem ovog upita automatski se prijavljujete na newsletter, u svakom trenutku se s liste možete odjaviti.

   Please wait...