Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

Učitelji joge

 • petra studio011Još za vrijeme studija na Ekonomskom fakultetu, započela je i školovanje za aromaterapeutkinju. Do rođenja prvog sina predavala je kolegij Aroma-kozmetika u prvoj hrvatskoj školi za aromaterapiju Aromara. Položivši ispit pri Aromatherapy Registration Council-u dobila je međunarodno priznat certifikat RA (registered aromatherapist).

  U suradnji s hrvatskim hematološko-onkološkim društvom sudjelovala je u educiranju medicinskog osoblja u svrhu uvođenja kliničke aromaterapije u hrvatske bolnice.

  Osmislila je brend Aromateka te i danas nadgleda proizvodnju aromaterapeutskih proizvoda te vodi edukacije wellness i rehabilitacijskih centara u svrhu holističke izrade proizvoda i tretmana.

  Prije deset godina zaljubila se u jogu te završila školu za učitelje joge kod Marca Bianca i Sandre Đidara Bianco u NAVA odnosno GAIA Yoga školi koja je članica Yoga Alliance-a. Kontinuirano se educira kod domaćih i svjetskih učitelja te vodi satove i radionice posebno namijenjene ženama, ženskom zdravlju, partnerstvu i emocijama.

  Suosnivačica i suvoditeljica je obuke za učitelje prenatal joge u Gaia Yoga školi, certificirane pri Joga Alliance-u.

  Satovi i radionice koje vodi nastali su kao rezultat njenog dugogodisnjeg iskustva u radu kao terapeutkinje i učiteljice joge – oni su fuzija raznih iscjeljujućih tehnika što ih čini jedinstvenima, intuitivnima i oslobađajućima.

  U suradnji s vrhunskim stručnjakinjama iz područja ginekologije, nutricionizma, akupunkture, psihologije i holističkih tretmana vodi program podrške parovima koji žele ostati u drugom stanju te posebice za one koji se suočavaju s neplodnošću.

  Vodi grupne i individualne satove za trudnice brineći da i bebe i mame budu zdrave i bezbrižne, pomažući im da se adekvatno pripreme za porod kako bi im bio prekrasno iskustvo te da se što lakše oporave od poroda.

  Educirajući se za doulu u školi DONA International produbila je svoje znanje o transformirajućoj snazi poroda kako bi uz osobno iskustvo poroda dva sina još potpunije pomagala ženama, njihovim partnerima i bebama koje donose na svijet.

  Kao Fertile Body Method terapeutkinja pomaže kod nošenja s problemom neplodnosti, te priprema parove za postupak potpomognute oplodnje, trudnoću, porođaj i roditeljstvo.

  Kontinuirano prati najnovija istraživanja iz područja mind&body medicine, sudjeluje i predaje na konferencijama i obukama u Hrvatskoj i inozemstvu te svo stečeno znanje impementira u radu s klijentima. Ima čast učiti uz Paula Auranda, direktora edukacije Instituta Michael Newton, izabranog za svjetskog terapeuta i hipnoterapeuta godine.

  Koristeći hipnoterapiju i druge body&mind alate izvrsne rezultate postiže u radu s klijentima koji su proživjeli neku vrstu traume te pate od strahova, fobija i anksioznosti.

  Zahvaljujući izvanrednim tehnikama koje pomažu osvjestiti mudrost tijela pomaže osobama koje su oboljele, bilo da je riječ o kroničnim ili akutnim bolestima, dobiti odgovore na pitanje zašto je bolest nastala, iscjeliti se na svakoj razini i ako je potrebno pripremiti se za uspješno liječenje ili operaciju.

  U individualnom i grupnom radu pomaže klijentima da prepoznaju svoje snage, iscijele se na najdubljim razinama, naprave promjene koje žele te žive sretno, zdravo i slobodno.

 • petra studio031Maja već u djetinjstvu na satovima baleta otkriva čaroliju pokreta, a njegovu važnost i ljepotu posebno primjećuje tijekom studija jezika, i brojnih sati provedenih u sjedećem položaju. Stoga kreće na satove joge koji joj pomažu popraviti držanje i ukloniti bol u leđima, ali ubrzo joj joga otvara vrata u svijet neograničenih tjelesnih i duhovnih mogućnosti. Nakon dugogodišnjeg vježbanja dinamičnih stilova joge upisuje osnovu obuku za joga učitelje pod vodstvom Sandre D. Bianco, koju završava 2015. godine. Po završetku osnovne obuke odlučuje nastaviti s produbljivanjem svoga znanja pa upisuje nastavak obuke za učitelje (TT500) koji trenutno pohađa, kao i obuku za Prenatalnu jogu pod vodstvom Sandre D. Bianco i Petre Brzović. Iskustvo osobne prakse, kao i učenje od brojnih priznatih joga učitelja daju joj znanje s kojim pristupa podučavanju joge.

  Osim joge, Maja proučava područja održivog stila života, vrtlarstvo, aromaterapiju i zdravu prehranu, a strastveni je kuhar i rado spravlja veganske, bezglutenske ili sirove poslastice. Slobodno vrijeme najradije provodi u prirodi i u šetnji sa svojom biglicom Gitom.

  Za Maju vrijedi uzrečica 'Tiha voda brege dere.' – na prvu tiha i povučena ali kad stane na učiteljsku prostirku žar i strast prenošenja znanja nenametljivo ali sigurno provale put od nje do njenih učenika.

 • petra studio022Ana jogu upoznaje prije 5 godina kada je potpuno nenadano ušla u njen život. Oduvijek je bila zaljubljenik u aktivne sportove koji su bili dio njene svakodnevnice, sve do ozljede koljena koja ju je prisilila na, za nju, veliku promjenu. U tom trenutku je pomislila da je njenom zadovoljstvu kraj, a tek sam s jogom upoznala potpuno zadovoljstvo.

  Dvije godine je pohađala ashtanga jogu nakon čega je odlučila produbiti svoja znanja o jogi te upisala TT 200 u Divya Yoga Centru i Školi i postala certificirana učiteljica joge RYT 200 za Vinyasa Yogu (Multistyle). Kroz brojna predavanja i radionice nastavila se educirati kod domaćih i stranih učitelja. 2014. godine je zatrudnila i time otkrila nov način prakticiranja joge, kroz modificirane asane i samo određene pranayame. Uživala je u jogi do kraja trudnoće te naučila još više slušati svoje tijelo i um. Zbog osjećaja poptune smirenosti i lakoće koji su ju, zahvaljujući jogi, pratili kroz cijelu trudnoću, odlučuje upisati obuku za učiteljicu Prenatal joge pod vodstvom Petre Brzović i Sandre D. Bianco.

  Svoje znanje o blagodatima joge predano prenosti kako trudnicama na satovima Prenatal joge tako i novim mamama na satovima Post natal joge.

 • petra studio042Vanja Iva je certificirana instruktorica joge i maserka. Svoj joga put počinje prije nekoliko godina u Zen jogi. Odlaskom na jednu radionicu o asthanga jogi, događa se ljubav na prvi udah i od tada svakodnevno staje na svoju prostirku. Tada iz jednog mirnog i statičnog pravca joge doslovno iskoračuje i počinje vježbati dinamične stilove joge poput asthange i vinyase. Uz jogu kao filozofiju, koja joj svakim danom postaje način života zanima ju ayurveda, meditacije i pranayama. Obuku za instruktoricu joge završava 2014. godine te potom upisuje daljnju izobrazbu za senior instruktoricu joge pod vodstvom Sandre D. Bianco i Toma Richtera. Istovremeno pod vodstvom Petre Brzović i Sandre D. Bianco pohađa obuku za instruktoricu Prental joge.

  Voli pomagati i brinuti o drugima pa uz jogu o klijentima brine i kroz masažu. Masažne tehnike koje kombinira u svom radu su klasična masaža, raindrop, limfna drenaža, vezivno refleksna i Gestal tehnika masaže. Često ćete na njenim satovima imati priliku da Vam promasira ukočena ramena ili bolna stopala!

 • petra studio038Mladen je imao priliku već kao malo dijete upoznati jogu jer mu se otac bavi jogom još od sredine sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Odrastajući uz tu drevnu disciplinu učinilo je da mu je joga indirektno sastavni dio života no, direktno ju upoznaje u dobi od dvanaest godina kada ga tata upisuje na transcedentalnu meditaciju (TM) koju kombinira s hatha jogom.

  U dvadesetima se ozbiljno posvećuje jogi upoznavši kriya jogu u Udruzi umijeća življenja čije tehnike disanja (pranayame) prakticira i danas. Uz svoju životnu partnericu upoznaje dinamične stilove joge te upisuje obuku za učitelja joge pod vodstvom Sandre D. Bianco koju uskoro privodi kraju.

  Osim joge strast su mu kuhanje i fina hrana, čitanje te more i jedrenje.

  Mladen ima izrazito mnogo strpljenja te poseban sezibilitet za rad s djecom stoga se, uz redovne satove joge, posvećuje radu s djecom i početnicima u jogi.

ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Kamaufova 14, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...