Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English

TRANSFORMATIVNI VIKEND ZA ŽENE

”REBIRTH OF A WOMAN WITHIN”

Drage žene,

pozivamo vas da nam se pridružite na iscjeljujućem vikendu rezerviranom samo za žene! Iscijelite ženu u sebi uz vodstvo svjetski priznate terapeutkinje, u samom srcu svjetskog bisera ljepote Nacionalnog parka Plitvice, uz moć divljih i bistrih voda i mirnoću netaknute prirode goranskog kraja.

Ovo je posebno iskustvo kojeg ćete se sjećati godinama – upoznat ćete nutrine Baraćevih špilja na vrlo osebujan način, sudjelovati u zabavnim i inspirirajućim radionicama te se posebno osnažiti i nadahnuti hodanjem jedinom hrvatskom prašumom Virgin Forest. Ova prekrasna prethistorijska kreacija prirode već tisućljećima samozatajno živi punim plućima  u našoj neposrednoj blizini. Nazivaju  je “školom prirodnoga savršenstva“, jer prikazuje životni ciklus i kruženje energije. Od monumentalnih veličanstvenih stabala starih tisućama godine do novih mladica na tlu…. Ovakvi šumski kompleksi uistinu su čarobni i stoga ćemo na tom mjestu spojiti našu cikličnu prirodu s izvornim ciklusom prirode.

_UCR4784 _UCR4620 - Copy DSC_0083 _UCR4852

REZERVACIJE, PRIJAVE I INFO

PROGRAM:

Okupljamo se u petak u 18:00 sati te se nakon upoznavanja i večere odvajamo u prostor samo za nas, uz svjetlost vatre, kako bi kreirale ženski krug i započele druženje i rad na iscjeljenju svake od nas.

Iduće jutro nakon doručka, odvajamo vrijeme za meditaciju i pripremu za rad na sebi u Baraćevim špiljama te krećemo prema ZIP Line-u kako bi se suočile sa strahovima (kraći zip line, 300m – do 70km/h).

Boravkom u špilji, koja je rezervirana samo za nas, zaranjamo u svoju nutrinu, podržane snažnom ženskom energijom Zemlje, budimo svoju ženstvenost, unutarnju snagu i moć, povezujemo se sa svojom intuicijom.

Svjesnim hodanjem do ZIP Line-a preispitujemo sebe, svoj život, okolnosti u kojima se nalazimo, izazove s kojima se susrećemo, jasno sagledavamo sve što nas ograničava, sputava, plaši, ljuti…kako bi to isto predale s namjerom oslobođenja.

Spuštanjem na ZIP Line-u činimo prve korake na novoj životnoj stazi – otpuštamo strahove, nepodržavajuća uvjerenja i sputavajuće misli te učimo snažne, samouvjerene i moćne, hrabro, a opet nježno, blago i ženstveno koračati novom stazom života prema ispunjenju svojih najdubljih želja i snova.

Po povratku s ovog sadržajnog dana, kojim smo dobile snagu iz same nutrine Zemlje i oslobodile se svega staroga, vraćamo se u naš kamp na ugodnu subotnju večer i druženje. Izmjenjujemo dojmove, želje za budućnost i nastavljamo iscjeljivati i snažiti sebe uz meditacije i vizualizacije.

Subotnja večer je večer ponovnog rođenja. Tijekom večernjeg druženja otvorit ćemo vrata novim mogućnostima, novoj vatri, novoj nesputanosti, divljini, novom životu.

Iduće jutro, nakon doručka, krećemo prema jezerima i čarobnoj šumi. Svjesnim hodanjem stazama prema Virgin Forest, veličanstvenoj prethistorijskoj šumi u samom srcu Nacionalnog parka Plitvice, povezujemo se s boginjama u nama i primamo blagoslov i nadahnuće za sve novo što je pred nama.

Okupljamo se uz piknik uz Plitvička jezera te se učimo kroz jogu, pažnju i dah povezati  sa svojim tijelom, razumjeti poruke koje nam tijelo šalje te kako uz jednostavne tehnike svakodnevno čuvati i obnavljati cjelokupno zdravlje i snagu. Sestre i majke zajedno u miru, vodi, ljubavi, stvarajući novu ženstvenost u zagrljaju elemenata!

Uz grupnu meditaciju završnom ceremonijom energetski zaokružujemo naše druženje.

Povratak kući prema želji.

Napomena: u svim radionicama i druženjima svaka se otvara i izmjenjuje iskustva kako joj odgovara, nema obveze. Na prvom mjestu je vaš osobni doživljaj kojeg možete odabrati u potpunosti sačuvati samo za sebe. Svaka polaznica će prije dolaska dobiti na mail upute za pismeni rad u svrhu pripreme i boljih osobnih promjena tijekom vikenda i nakon njega.

NAUČITE:lijepa-zena-za-slider-radionice

 • kako biti žena u današnjem svijetu – kako očuvati cjelokupno zdravlje, biti sretna i ispunjena uz brojne obaveze i uloge koje imamo
 • povratiti svoju ženstvenost i seksualnost
 • povratiti svoju unutarnju snagu i moć
 • koristiti svoju intuiciju
 • kako razumjeti poruke koje vam tijelo šalje i kako se iscijeliti
 • prepoznati svoju životnu svrhu – živite li život kakav želite i kako krenuti putem kojim trebate ići
 • vježbe, tehnike disanja i vizualizacije za zdravlje žene

O VODITELJICI:

Petra Brzović je certificirana transpersonalna hipnoterapeutkinja, klinička hipnoterapeutkinja i regresoterapeutkinja (Newton Institute)  i članica IACT – Međunarodnog Saveza Terapeuta i Savjetnika), Fertile Body Method terapeutkinja, Life between Lives terapeutkinja prema metodi dr Michael Newtona, aromaterapeutkinja, učiteljica joge i doula. Intenzivno vodi individualne i grupne terapije i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu osobito one namijenjene ženama, ženskom zdravlju, partnerstvu i emocijama. Satovi i radionice koje vodi nastali su kao rezultat njenog dugogodišnjeg iskustva u radu kao terapeutkinje i učiteljice joge – oni su fuzija raznih iscjeljujućih tehnika što ih čini jedinstvenima, intuitivnima i oslobađajućima. Prateći najnovija istraživanja i saznanja iz područja Body&mind medicine, a ujedno i vodeći istraživanja uz tim vrhunskih svjetskih znanstvenika, Petra svo znanje kombinira s urođenim darom za intuitivan rad.

CIJENA:  2200 kn
*Za trenutne polaznike programa Stvorite Nov Život, kao i one koji su već završili program cijena iznosi 1800 kn.

Cijena uključuje:

 • 2 noćenja (u montažnim kućicama za 4 osobe), trošak pristojbi i prijave
 • buffet doručak i večeru (mogućnost odabira 3 različita jelovnika) – 2 polupansiona
 • vino dobrodošlice
 • sve radionice i potrebne materijale
 • ulaznicu u Nacionalni park Plitvice, Baraćeve špilje i na ZIP Line Gajina Pećina
 • besplatan parking
 • besplatan wi-fi

Mjesto se smatra rezerviranim nepovratnom uplatom 50% iznosa. Ostalih 50% mora biti uplaćeno do 15.04.2018.. Mjesta su ograničena! Preporučujemo rezervirati svoje mjesto što ranije. Vidimo se!

Ovako nam je bilo prošle godine :-)

Starigrad Paklenica walk Starigrad Paklenica mountains Starigrad Paklenica Manita Peć Starigrad Pakelnica yoga & sea 2015

NR7X5269 NR7X5302 NR7X5323
ISKUSTVA REZERVACIJE, PRIJAVE I INFO
Mjesta su ograničena. Preporučamo rezervirati svoje mjesto što ranije.
Vidimo se uskoro!
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Antunovac 27, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...