Želite li primati newsletter?

 • Hrvatski
 • English
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA
 • ZIVIA ISKUSTVA

Iskustva

Default Avatar75
Ana
Kategorija:
Priprema za porod
13.03.2019.

Na ciklus pripreme za porod sam krenula jer mi je u mnoštvu savjeta i informacija kojima vas kao trudnicu obasipaju nešto nedostajalo. Kristinine radionice su mi iz više kuteva i raznih disciplina, pomogle pripremiti se kako za iskustvo poroda, tako i onoga što slijedi nakon upoznavanja s našom bebom, na što se često zaboravi pripremajući se za porod. Samim tim i iskustvom opuštanja i povezivanja s bebom na radionicama dobila sam potrebno samopouzdanje da se s činom poroda rodi i majka. Takoder, druženje s drugim trudnicama i zajedničko prolaženje iskustva trudnoće je doprijelo ugodnoj i pozitivnoj atmosferi te stvorilo poznanstva koja sada međusobnim kontaktima olakšavaju prve korake roditeljstva

Default Avatar75
Neno
Kategorija:
Moj Magičan život - 30 -dnevni online tečaj
09.05.2018.

Petrin samoistraživački online boot camp će se pobrinuti da usvojite barem neke od mnogih korisnih i zdravih praksi u vašu svakodnevicu. Ovaj program će vas postupno uvesti u
proces izgraðivanja zdravih navika koje će zasigurno promjeniti vaš i život onih koji vas okružuju. Osobno sam uživao promatrati međusobnu podršku članova grupe i zahvalan
sam što sam dobio priliku svjedočiti osobnom rastu svih članova grupe jer da bismo iskusili istinski rast trebamo druge osobe.
Jedno je sigurno, nećete započeti i završiti ovo putovanje kao ista osoba. Samo vjerujte u sebe, vjerujte univerzumu i usudite se napraviti prvi korak.

Default Avatar75
Nikolina
Kategorija:
Stvorite Nov život – napredna vikend radionica
09.05.2018.

Ovo je definitivno "intenzivni" vikend!

Vikend pun pozitivne promjene i nevjerojatnih iskustava.

Sumnjala sam u sebe - no, nakon ovog vikenda sva sumnja je nestala! Dobila sam potvrdu da mogu sve i sigurnost u svoj uspjeh!

Veliko hvala Petri, jer pomaže da naučimo uroniti u sebe. Jedino tako možemo upoznati svoje pravo - Ja.

Default Avatar75
Neno
Kategorija:
Stvorite Nov život – napredna vikend radionica
09.05.2018.

Bez obzira mislite li da vam u radu na sebi ide super ili da niste baš previše na tom tragu, Petrin intenziv će vam pomoći da rastavite svoje kotačiće, počistite ih, podmažete i vratite na mjesto gdje stvarno pripadaju. I ne samo to, iskustvo rada u grupi, međusobna podrška i iskustvo dijeljenja perspektiva ljudi koji su u različitim fazama rada na sebi dodatno obogaćuje cijeli proces.

Posebno dobra stvar bila je koherentnost grupe koja se postigla odmah na početku i još više Petrino usmjeravanje radionice na stvari koje su nam svima škripale do tada. Ja sam svog ''škripavca'' uspješno otkrio i podmazao i sad idemo dalje s novim znanjem.

Default Avatar75
Dušica
Kategorija:
Život između života
20.04.2018.

Zapravo je divno kako se sve preklapa i kako su poruke koje dobijemo tokom LBL-a toliko snažne! Mnoge stvari sad su mi, nakon LBL-a, puno jasnije. Nisam od prve znala što učiniti s informacijama koje sam dobila, ali sad kad gledam unatrag, vidim koliko su bile korisne informacije koje sam dobila i kako mi od tada život stalno, malo po malo, donosi na put načine kako da rješavam probleme koji me muče. Primijetila sam da zapravo sve savjete koje sam dobila, a nisam ih se svih jasno sjećala dok nisam ponovo preslušala snimku terapije, podsvjesno koristim i da me život na tako lijep način sada vodi. Od srca sam zahvalna na svemu, sa svime što sam dobila sada predano radim na svom iscjeljenju.
Hvala jos jednom ❤ Tonu ljubavi saljem.

Default Avatar75
Lena
Kategorija:
Radionica regresoterapije – Beskonačni životi, beskonačne mogućnosti
20.04.2018.

Slobodna u ljubavi.
Draga Petra, ušla si u moj život i posula ga cvijećem.
Kroz tvoju radionicu Regresije, moj život se obogatio i okrenuo naglavačke već u samo dva dana.
Vodeći ne samo mene, već i sve ostale predivne osobe, takoreć obitelj, pomogla si osvijestiti moj um na potpuno novu što duhovnu, što energetsku razinu, u toliko da imam samo riječi hvale i ljubavi.
Vračanjem kroz sve faze mojega života, vidjela sam trenutke za koje nisam bila niti svijesna da su postojali, a moja patnja ih je u potpunosti potisnula i izbrisala.
Pomogla si mi suočiti se s mojim životnim blokadama na takav način, da se zaista osjećam slobodna kao ptica, uz moj osmijeh i suze, probila si sa mnom zid koji sam ponekad mislila da je nepremostiv.
Spoj prošlog života, i sadašnjeg života otvorio je moje oči i pružio olakšanje te odmaknuo dugogodišnju težinu u mome srcu.
Zašto slobodna, slobodna u ljubavi; pomogla si prepoznati da je ljubav moje drugo ime, da je moja duša odabrala tijelo vaj život da upija ljubav, uči u ljubavi, i bude ljubav. Pomogla si da ime ljubavi nemam razloga skrivati niti ga se sramiti, već ga toplo prigrliti. Pomogla si spoznati što znači ne samo vojeti druge, već prvenstveno voljeti samu sebe i postati ljubav.
Hvala ti na tome!
Osvijetlila si moj put na toliko predivnih načina, toplih načina, bez osuđivanja...prepoznala si u meni predivan svijet, i potpuna zahvalnost i zagrljaj ljubavi.
Ti si anđeo, i nosim te u srcu kroz sve naredne svjetske puteve.
Hvala ti; predivna duša!

Default Avatar75
Maja
Kategorija:
Radionica regresoterapije – Beskonačni životi, beskonačne mogućnosti
20.04.2018.

Draga Petra!
Puno ti hvala ti na trudu, strpljenju i vodstvu na ovom očaravajućem i nezaboravnom 2-dnevnom putovanju u prostranstva naše zaboravljene prošlosti!
Ovaj seminar je doprinio prisjećanju nekih potisnutih događaja, zaboravljenih želja i otkrivanju svrhe našeg postojanja.
Ali, naravno, samo za one koji su spremni prihvatiti te spoznaje i sve ono što dolazi s njima...
HVALA!

Default Avatar75
Mari
Kategorija:
Radionica regresoterapije – Beskonačni životi, beskonačne mogućnosti
20.04.2018.

Uživala sam na divnom putovanju kroz vrijeme uz predivnu Petru. Neprocjenjiv užitak koji preporučam od srca svima.

Default Avatar75
Kruna
Kategorija:
Radionica regresoterapije – Beskonačni životi, beskonačne mogućnosti
20.04.2018.

Tijekom svakog privatnog i grupnog rada sa Petrom ostanem bez teksta jer je izazovno odabrati prave riječi kojima se može opisati iskustvo i rezultati rada. Njene metode rada su toliko nježne, empatične, opuštajuće, a s druge strane, toliko temeljite, precizne i razotkrivajuće. Stručnost koja zapanjuje!
Na radionicu sam ušetala bez velikih očekivanja, samo sa željom za boljim razumijevanjem sebe, načina na koji reagiram i kako se nosim sa pojedinim životnim izazovima, posebice onima koji se ponavljaju. Nakon dva dana radionice nisam išetala sa svim svjetskim znanjima i kolosalnim saznanjima - još i bolje! Kući sam se vratila radosna i zahvalna na iskustvu koje je u sreži promijenilo moje poimanje mog vlastitog života te obogaćena prijateljstvima koja ostavljaju trag za čitavu vječnost. Više od otkrića smisla – neprocjenjivo.

Default Avatar75
Kruna
Kategorija:
Stvorite Nov Život
20.04.2018.

Intenziv ''Stvorite nov život!'' je zasigurno jedan od najboljih poklona koje sam darovala samoj sebi. Svima preporučam ovo iskustvo - osam tjedana je proletjelo u dahu, a rezultati rada vidljivi su u mahu! Petra i njen tim su izuzetni te sam neopisivo zahvalna na našem zajedničkom radu i druženju.
Zabavna, ambiciozna, emocionalna, iskrena i ohrabrujuća ženska grupa pod Petrinim vodstvom uspjela je ono što mnogi iskusni coachevi nisu – učiniti da budem ovdje i sada, u miru i ljubavi sama sa sobom. Već u prvom tjednu tečaja započela sam sa rušenjem prastarih i nepodržavajućih konstrukcija, nastavila sa preispitivanjem svojih životnih ciljeva, detektiranjem i deaktivacijom budalastih blokada, a (ne)očekivano završila sa potpuno promijenjenom životnom rutinom i jednim velikim korakom bliže životu koji želim i zaslužujem. Prekrasno i oslobađajuće iskustvo, štoviše, čarobno.

upišite vaše iskustvo

Iskustvo možete napisati anonimno. Email adresa služi samo za mogućnost kontakta i neće biti prikazana. Zivia studio Vam se unaprijed zahvaljuje.

81 + 9 =
ZIVIA - holistički centar zdravlja
  • gdje smo:

   Kamaufova 14, Zagreb
   Tel: 099/690-3366
   Pon – Pet: 09:00 – 21:00
   Vikendom: prema dogovoru

   Molimo da nas za sve upite prvo kontaktirate telefonom ili mailom jer zbog specifičnosti rada ne možemo prekidati terapije ili satove. Hvala vam na razumijevanju.

   zivia na mreži:

  • brzi kontakt:

   Please wait...